Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TZ

Ještě se tu neohřáli a již nemluví pravdu a jsou nespokojení....Absurdní je celá ta mašinerie kolem nich, která musí stát strašné peníze a jen povzbuzuje další k invazi do Evropy, již primárně s pomocí nekalých praktik. Jsou všichni ti co nutí Evropu k tomuto konání při smyslech? Nebo jsou to  zločinci, kteří se snaží Evropu uvrhnout do velkého konfliktu?

35 0
možnosti
RM

Tot otazka pane Zemane.... Jelikoz je Evropa dosti rozdrobena a vse musi byt podle politicke korektnosti, tak existuje jen diskuse, ve ktere se resi, co s nimi, ale nikdo za reseni nechce vzit odpovednost... a lodicky prijizdi dale a dale...

5 0
možnosti
JZ

Tak hlavně , ať si to přečte Sobotka a jeho zbytečný ministr !!!

14 0
možnosti
HP

Naučenost frází je očividnáR^R^R^

18 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.