Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

D45a48v81i10d 88S10u18c39h53ý

25. 7. 2015 13:34

"které čeká s velkou pravděpodobností návrat do jejich vlasti"

to jsem zvedav jak to pan Frontex udela...resp. uz to udelal alespon jednou v poslednim sesti mesicich?

9 0
možnosti
TT

Vždycky oceňuji, když politik na své internetové příspěvky reaguje a nekomunikuje za něj nějaká PR agentura jako je tomu třeba u Andreje Babiše. Ten se vyfotí u pisoáru a PR agentura mu k tomu dodá komentář :-) kéž by si takových věcí začalo všímat víc lidí.

2 0
možnosti
JH

Pane poslanče, ještě nedávno jste tomu říkal "populistické tlachání o nebezpečných uprchlicích...", pročetla jsem Váš blog a diskuze mnohokrát a je vidět jistý posun ve Vašem myšlení, to je moc dobře, díky. Kéž by se chtělo rozsvítit všem našim politikům bez rozdílu politické příslušnosti a hlavně politikům a představitelům EU.  Tady už nejde o stranické soupeření a přičítání si politických bodů, natož o populismus a tlachání. Od začátku je celkem jasno, že je to řízená invaze. Kdo se o problém více zajímá, ví, že není uprchlík jako uprchlík a Islám je jen jeden a je to velmi nebezpečná ideologie. Evropě jde vážně o hodně!

17 0
možnosti
PD

P78a93v24e51l 73D39u44d80r

24. 7. 2015 22:49

Bezvadné, ale kolik z nich je džihádistů  z Boko Haram?  BBC hlásí, že 2-5%, ale v uprchlickém táboře už asi nejsou.

2 0
možnosti
MN

Evropu čeká zajímavá budoucnost:

Po městech se budou potloukat zlověstné agresivní gangy líných Afričanů, které se budou střetávat s hlídkami muslimů střežícími dodržování práva šaria v Evropském chalifátu a zbylé původní evropské obyvatelstvo bude intenzivně bojovat s mývalem severním, veverkou popelavou a zahrádkáři oblíbeným vodním hyacintem.

Tak to je obraz jak od Hieronyma Bosche.

18 0
možnosti
JP

J63o47s14e97f 59P94a23r16á31k

24. 7. 2015 20:46

KDU-CSL to je ta strana, která kolaborovala za totality a dodnes se spřáhne i s dáblem? Přijali jste i pana Okamuru mezi sebe?

1 6
možnosti
Foto

KDU-ČSL za totality neexistovala.

0 2
možnosti
JB

Právě jsem sledovala reportáž z Calais, na téma uprchlíci, versus řidiči. Na jedné straně lékařka z neziskovky, která tragickým hlasem vypráví, že "uprchlíci" se při pokusu dostat do Británie jakýmkoliv způsobem často zraní, někteří i zemřou, a mnozí trpí psychickými traumaty z toho, že se jim to opět nepovedlo.:-/ Na druhé straně řidiči kamionů, kteří dostávají při objevení "uprchlíků" obrovské pokuty, stěžují si na znehodnocené náklady - " uprchlík " schovaný desítky hodin v cisterně s krmnou směsí, obávají se i o svůj život, protože " uprchlíci jim vyhrožují.Řidiči psychickými traumaty po tom všem netrpí?  Provozovatel eurotunelu žaluje francouzskou i britskou vládu o miliony eur, protože vlády nekonají, nezajišťují bezpečnost provozu. Jak je možné toto dopustit? Proč už dávno nikdo tyto, i ostatní nelegální prokazatelně ekonomické migranty z celé Evropy už dávno nevrátil zpět do Afriky? Co se proboha musí stát, aby už vlády Evropy i ta celoevropská pochopily, že je zle? Že musí přece bránit občany Evropy, a migranty z Afriky, kteří, jak zjistil i pan Zdechovský, rozhodně nebudou uprchlíky před válkou.Rv

39 0
možnosti
MK

Jestli si myslíte EuroPoslančce  T.Z., že ode mne dostanete karmu za objektivní článek až na poslední odstavec, tam jste se zase dostal do oblačných výšek,  tak se mýlíte. Vy jste spolu  s ostatními Eurosoudruhy objevili něco, co většina z nás ví i bez osobní návštěvy příslušných míst (existují ještě objektivní media). Uvědomte si, že vy  a vaši souputníci jste za celou situaci odpovědni.  Bude si zvát příslušné komisaře na koberec nebo nemáte do toho vůbec co mluvit

9 1
možnosti
JO

Hm, tak to jste objevil Ameriku...:-/

2 2
možnosti
JO

Mínus Tomáš Zdechovský.

Omlouvám se vám převelice, pane, s tou převratnou myšlenkou, že se jedná o ekonomické imigranty jste přišel jako první. Sláva vám!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.