Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

A64d50a58m 49M59a60l41ý

7. 7. 2015 14:44

My všichni vidíme to absurdní Švejkování. Řekové i evropští politici to však berou jako normální politiku. Je to smutné, velmi smutné!

2 0
možnosti
KS

Švejk úzkoprse dodržoval pravidla...

3 1
možnosti
PB

Když půjčíte bezdomovci milion korun, tak je utratí a až je budete chtít vrátit, tak vám řekne, že jste mu je neměli půjčovat, protože jste museli vědět, že vám je není schopný splatit.

Když s tím půjdete k soudu, budete za blbce, protože vám každý řekne, že jste si měl rozmyslet, komu peníze půjčujete. Soud bezdomovci uloží vám ty peníze vrátit,  vy na něj můžete uvalit exekuci, ale nedostanete ani korunu, protože kde nic není, ani exekutor nebere.

Jinými slovy, vina těch co Řecku půjčili ty obrovské peníze, je minimálně stejná, jako vina Řecka.

Není na čase, aby nám EU, která nám kecá úplně do všeho, konečně řekla, kde udělali soudruzi z EU, ECB,MMF atd. chybu???

5 4
možnosti
Foto

Jenže Řecko není bezdomovec ;-)

5 1
možnosti
Foto

Ale pane Zdechovský, to co platí pro stát (nebo lidi co si říkají stát) neplatí pro jeho občany.  Vaší parazitické kastě je dovoleno to co je ostatním zakázáno.   Včetně toho Katarského prince jak se o něm zmínila diskutérka pode mnou.  A humor opravdu není na místě, protože je to pravda.

4 2
možnosti
Foto

Víte, před 14 měsíci byste toto nenapsal. Upřímně je mi líto lidí, kteří toto píší v diskusi.

3 0
možnosti
MN

A pane Zdechovský, taky díky Katarskému princi budete sexuálně zneužívat nezletilé holčičky? Případně díky diktatuře Saudů v SA zavedete diktaturu i u nás?:-P

3 10
možnosti
Foto

Ufff, Vy jste drsná. Doufal jsem, že ten humor pochopíte ;-D

5 2
možnosti
MP

Jen bych doplnil dva podstatné body:

1. Pokud je něčí aktuální dluh již nesplatitelný (a u Řecka to tak skutečně může být, jak naznačuje analýza MMF), nelze mu již půjčit ani halíř navíc. To by bylo evidentní a neobhajitelné házení peněz do černé díry.

2. Vyloženě odpustit jakoukoliv část dluhu Řecku nelze z politických důvodů - jde tady o precedens, protože následně by se ozvaly země jako Itálie, Španělsko, Portugalsko, že taky chtějí odpustit dluhy. A co by se jim řeklo? U Řecka to šlo a u vás to nejde? A máme tu totální chaos. Najednou by bylo normou půjčovat si a pak to chtít odpustit...

14 0
možnosti
JS

Tradicni demagogie srovnavat hospodareni rodiny a statu.  Jini to zas delaji s firmou :-)  Navic jak firma tak FO - zivitel rodiny mohou vyhlasit bankrot a nezaplati jiz veritelum prakticky nic,  resp.  30% :-P

1 1
možnosti
Foto

Tradičně v této diskusi se ukáže člověk, kdo tu nadsázku nechápe. 8-o :-P

5 0
možnosti
JF

Tomáš Zdechovský: Milý pane chytrolíne - půjčka  MMF ve výší 44 mld Kč, je splácena??

1 1
možnosti
BM

EU se zachovala jako naše nejznámější úvěrové společnosti. Nemáte na splátky? Dáme vám další úvěr! A kolotoč se roztáčí. Nakonec nemají ani na úroky.. A šup, je tu bankrot a exekuce. Oberou vás o všechno bez ohledu, jak budete žít.

0 2
možnosti
Foto

Neříkáte pravdu. EU dala možnost úvěru, ale za výrazně nižší úrok, nikoliv vyšší. To právě může dlužníkovi pomoci R^EU

4 0
možnosti
JT

To prirovnani kulha nejen na vsechny nohy. Stat a jednotlivec je uplne neco jineho.

0 0
možnosti
Foto

Ano, ale já jsem to tam napsal - je to pro odlehčení, nikoliv k debatě o problému ;-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.