Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Česká republika musí jednat v konkrétním případě, ale také  Evropská unie musí razantně jednat ve věci odebírání dětí všem cizincům, případné vyřešení jednotlivé kauzy přece není řešením. Pokud jsou Norové takoví ubožáci, že si nechají odebírat vlastní děti, je to jejich věc, Evropa však musí dosáhnout na práva evropských dětí na vlastní rodinu

13 0
možnosti
RH

Každoročně dochází ke zneužívání a týrání tisíců dětí v ČR. Možná jako český politik byste mohl věnovat své úsilí tomu, aby dostatečně fungovaly naše orgány na ochranu dětí a neřešit pořád jednu spornou ale mediálně proflákou kauzu. Nebo snad jde o přihřívání politické polívčičky nad lidským neštěstím?

6 20
možnosti
Foto

4 roky jsme pracoval s dětmi na ulici, tak mi o tom něco povídejte :-P;-)

11 0
možnosti
JC

Norsko je Říše Polednice, jak dobře vystihla jedna dáma.

15 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.