Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK
JC

Nacisti kvůli tělesným nebo smyslovým vadám rodičů jim děti neodebírali.

To, co dělají Norové, je fakt horší než za Hitlera.

2 1
možnosti
VK

Jsem absolutně opatrný k informacím z jedné strany. Sociálka se nevyjádří, protože nesmí. Pravda je pak většinou poněkud jinde. tak je to u všech podobných případů. Základní poučka v těchto sporech? Získat na svou stranu veřejnost.

4 4
možnosti
Foto

Jenže tady máme informace z obou stran.

0 0
možnosti
TB

To je příšerný...Na to je jediná pomoc - nežít tam......

6 0
možnosti
JH

J83a59n 23H22r36u93b81e80š

18. 5. 2015 11:12

Možná, že právě o to Norům jde - vytrvalou diskriminací přistěhovalce vyděsit, že jim odeberou děti, až buď z Norska dobrovolně odejdou, nebo budou jejich děti naturalizovány a přistěhovalci zůstanou bez potomků.

0 0
možnosti
JC

To je naprosto šílené. Ti zúčastnění měli být už dávno postaveni před soud. Vždyť je to horší než za Hitlera.

8 1
možnosti
RH

U nás není výjimkou, že rodiče utýrají dítě pod kontrolou sociálních pracovnic. To mi přijde daleko závažnější než sporné kauzy z Norska. Možná by stalo za to srovnat miru tyrani děti u nás a v Norsku, at víme, který systém je horší.

7 7
možnosti
JFB

Ne, není to horší. Ano tvrdím, je lepší pár přehlédnutých ubitých dětí, než stovky ukradených a rozvrácených rodin.

1 1
možnosti
IC

Přiznám se, ze po přečtení te zprávy jsem nemohla asi usnout. Je to zhuverilost, těžko najít pro to slovo. Když uvazite, ze vezmou matce dítě, pak doporučí aby se s otcem rozvedla aby děti dostala zpět - rozvrátí rodinu a nakonec ji  dovolí vidět své děti jednou za rok a jeste ji u toho hlídají jako trestance aby své dítě náhodou nepohladila. Jiné slovo k tomu nejde - jen GESTAPO . Tam není jediná známka lidského chování .

7 1
možnosti
Foto

proč se stále zabýváte péčí o děti v Norsku, u nás je všechno v absolutním pořádku v této oblasti???

4 7
možnosti
Foto

To není, ale tento případ je naprosto absurdní. ;-O8-o

6 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.