Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

Pane Zdechovský, děkujeme za vysvětlení a prosím o odpověď na následující otázku. KDY ZAČNE ODVOZ IMIGRANTŮ ZPÁTKY DO AFRIKY? A doplňující otázka. Je na stole nějaký plán, co může náš stát (a samozřejmě i další) v rámci solidarity poskytnout jižním státům, aby mohl odvoz proběhnout co nejrychleji? Míním tím dopravní kapacity, ochranu lodí, co budou vozit lidi zpátky, a podobně.

13 2
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Pícle,

ale ten probíhá. Myslíte si, že by se nám všichni do těch táborů vešli...ne, nevešli. Proto musíme mít velmi dobré vztahy ze zemí, odkud přichází. A tím podmínit i humanitární pomoc

0 2
možnosti
Foto

Pane Zdechovský, většinu severoafrických a blízkovýchodních křesťanů už muslimové povraždili a ty zbylé házejí cestou do moře. Do Evropy se dostanou muslimové, hlavně mladí muži. Pořád nic? Ta vaše nezávazná revoluce se bude hodit zrádcům naší civilisace z EK, až nám sem ty mírumilovné uřezávače hlav budou posílat befehlem.

13 1
možnosti
Foto

Pane Růžičko, to není pravda. Pokud chcete, vyberte si zemi, kterou společně navštívíme a vezmu Vás i do křesťanských komunit. Některé křesťanské komunity v severní a střední Africe prožívají neskuteční rozvoj. Taktéž se dařilo stabilizovat křesťany v Sýrii a v Iráku

0 0
možnosti
JO

Rezoluce je nezávazná, je to pouze rezoluce - to snad ví každý, to nám tu nemusíte psát, ale o to přece nejde. Jde o to, že schválení této rezoluce je vyjádřením podpory Evropské komisi a státům, které tlačí na stanovení kvót. Takže se tito budou cítit hned zase o něco silnější v kramflecích a o to větší tlak budou vyvíjet - a to je podraz na voličích, kteří v 90% zde imigranty nechtějí.

Ano, hlasoval jste proti článku 8, ale celou rezoluci poslanci KDU-ČSL schválili, tedy včetně bodu 8 (ačkoli v dílčím hlasování jste byli proti). 

Ekonomičtí imigranti tvoří většinu těch mladých mužů ve člunech. Nevšimla jsem si, že by byli ve velkém vraceni zpět ke břehům, odkud vypluli. Takže azyl a imigrace zaměňují především ti, kdo je sem pouštějí.

A humanita zní sice hezky, ale v případě téhle, už pár let trvající, vlny lidí utíkajících za lepším životem už humanita není na místě. Tenhle příval změní Evropu od základu a možná jí i zničí.

27 3
možnosti
Foto

Dobrý den, to, že jste si cituji: "Nevšimla jsem si, že by byli ve velkém vraceni zpět ke břehům, odkud vypluli." ;-D to je zvláštní, vždyť o tom tolik média píší ;-)8-o

0 6
možnosti
OP

Díky za článek, v té změti laických reakcí jsem měla pocit, že mi něco uniklo.

EU by měla iniciovat nějaký status pro podnikání v nerozvinutých zemí, aby tyto země nemohly být pouze nástrojem pro zbohatnutí bohatých. Měla by bez nároku na zisk instruovat představitele chudých zemí, jak mají chránit své zdroje, včetně půdy. Kdyby toto provozovala Evropa již dávno, nemohlo by dojít k panickému exodu lidí z Afriky

1 5
možnosti
Foto

Ano, ale to se děje. EU dává obrovské peníze do rozvojové pomoci. Bohužel dříve se moc nedívalo na jejich dopad. To se doufejme teď změní ;-)

0 0
možnosti
LN

...noooo...že by se mi líbilo...že o mém životě...či některých jeho aspektech...může hlasováním rozhodovat nějaký orgán...a stačí k tomu necelých 10 % jeho členů....??....to se mi tedy nelíbí....:-/

....teoreticky tedy může rozhodnout jediný poslanec..který tam zůstane..???

12 0
možnosti
Foto

Ano, může. Protože jsou to právě rezoluce ;-D;-) A věřte, že já už tam teď budu vždy R^ EU;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.