Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K33a28r69e21l 52R82a17d71a

4. 5. 2015 1:44

Že páni politici velmi často jdou proti zájmům svých voličů, na to jsem si zvyknul. Vám to ale nestačí. Ještě se nám snžíte namluvit, že jsme hlupáci. Jestli vás bude ještě někdo volit, tak máte pravdu, bude to hlupák.

6 0
možnosti
VM

pane Zdechovský, chápu že jste v té politice již dlouho a zvykl jste si s voliči orat jak se vám zamane. Vše jde nějak okecat, zalhat, oblbnout a ti hlupáci vás nakonec zase zvolí .... a určitě najdete pár lidiček kterým vysvětlíte že když jste podpořil rezoluci jako celek ale před tím jste pro bod 8 nehlasoval tak je to vlastně úplně v pořádku ikdyž rezoluce jako taková byla přijata včetně toho bodu ;-D.... ale možná tentokrát oblbnete trochu menší procento než jste zvyklý

7 0
možnosti
JN

J39i27ř42í 86N57o53s41e27k

3. 5. 2015 22:24

Pane Zdechovský, cením si toho, že jste na diskusi. Trochu mě mrzí, že lidi svými odpověďmi shazujete. Ne, nerozumíme imigrační politice. Nemáme informace, že dochází k vracení imigrantů do zemí jejich původu. Nemohl byste spíše informovat, než ironicky kontrovat, že nevíme, o co jde, zatímco vy moudří ano, proto automaticky rozhodujete moudře? Věřte, že politikovi, který vysvětluje problémy, lidé věří a logicky ho i volí.

Takže prosím - vrací EU imigranty, nebo je hustí s táborech? Co konkrétně rezoluce znamená? Jak vypadá směřování EU v této věci?

Děkuji za odpověď, určitě na ní nezáleží jenom mně.

5 0
možnosti

Mám ještě jeden konkrétní dotaz: Když pro něco/proti něčemu hlasujete, jistě máte dostatek faktických podkladů, abyse se mohli kvalifikovaně rozhodnout. Tedy:  Kolik z těch tisíců lidí, kterým se podařilo dostat se přes moře do Evropy, byli "azylanti" a kolik  z nich "imigranti" (stačí v procentech)? A hlavně: kolik z těchto imigrantů bylo vráceno zpět?

Pokud tato čísla neznáte (a přitom zastáváte publikovaný  názor ohledně azylantů, imigrantů a jejich vracení), bylo vaše hlasování pro předmětnou rezoluci přinejmenším velice nezodpovědné (přinejhorším raději nepíšu :-))

4 0
možnosti
PH

P75e42t96r 11H67a11l92í48k

3. 5. 2015 22:01

Proc nas tady presvedcujete, ze je to jen rezoluce. Proc jste pro ni hlasoval?

Pokud povazujete priliv imigrantu a kvoty nasi zemi za nebezpeci, mel jste hlasovat proti rezoluci kde pozadujete "Evropský parlament vyzývá Komisi, aby zavedla závazné kvóty k rozdělování žadatelů o azyl mezi všechny členské státy". To neni hlasovani pro kvoty? Povazujete to za hlasovani  proti kvotam.

Vy jste hlasoval pro vyzvu k zavedeni zavaznych kvot. Je smesne, jak se z te odpovednosti vykrucujete. Vymluva ze jste nehlasoval pro povinne kvoty ale jen pro vyzvu k temto kvotam je hodne slabomyslna.

Jestli jste neinteligentni to nevim, ale lhar jste zcela urcite.

6 0
možnosti
JK

Přiznám se, že ani po třetím přečtení tohoto článku jsem nepochopil, pro co konkrétně jste hlasoval a zda jste vlastně hlasoval pro nebo spíš proti. Nepochopil jsem ani možné dopady pro nás.

2 0
možnosti
Foto

Napsal jsem to na Twitteru ;-)

0 0
možnosti
VM

Možná si říkáte že do příštích voleb je ještě daleko a na vše se zapomene. Já strašně doufám že nezapomene, žádnou z následujících stran nebudu již nikdy volit a velmi doufám že  nebudu sám pro kterého to bude rozhodující kritérium.

Pro zavedení povinných kvót na přerozdělování imigrantů i do ČR tedy hlasovali, buď hlasováním přímo pro bod 8 či pro rezoluci jako celek:

ČSSD: Jan Keller, Olga Sehnalová, Pavel Poc, Miroslav Poche

TOP09: Luděk Niedermayer, Stanislav Polčák, Jaromír Štětina

KDU-ČSL: Pavel Svoboda, Michaela Šojdrová, Tomáš Zdechovský

9 1
možnosti
Foto

Pane Machu, jenže to je o té hlouposti lidí. O žádných povinných kvótách jsme nehlasovali. Jen hlupák totiž zamění zprávu za rezoluci a jen hlupák si nezjistí, jak jsme hlasovali 8-o

1 5
možnosti
JN

Vždyť jste si je sami zvolili: ANO, Top09, ODS, KSČM, ČSSD, Klausovce SS

0 0
možnosti

Myslím, že nebudu sám, kdo si řekl, že v příštích volbách bude mít jasné kritérium k rozhodnutí, koho volit. Je mi líto, že to nejspíš bude strana, o které budou krasoduchové hlásat, že jsou to strašní -isté. 

Je jasné, že to připomíná vyhánění čerta ďáblem - jenže mizerné vlády se časem, byť třeba za desítky let, nakonec lze zbavit. Milionů imigrantů ne, pokud nesáhnete k postupům skutečně drastickým. 

:-/ 

Hloupé, co?

7 1
možnosti
JJ

J24a94n 32J73e33n32i53c

5. 5. 2015 16:41

Proč hloupé? Vzhledem k naší politické scéně zcela racionální. Drtivá většina dnešních politiků si myslí, že když se dostanou do sněmovny tak z nich za 4 roky musí být milionáři. A tak proto dělají vše, ať to stojí, co to stojí... Tak proč těmto zlatokopům nahrávat na smeč... Máme problém s romy? Máme. Máme problém s přistěhovalci? Máme. Takže kod to bude řešit "od podlahy", proč mu nedat hlas?

0 0
možnosti
JR

J29a83n 68R35á54ž

3. 5. 2015 18:34

Pane Zdechovský, kdybych jako politik chtěl své politické rozhodnutí obhájit způsobem, který jste zvolil a reakce by byly tak jednoznažně zamítavé jako v diskuzí pod článkem, přinutilo by mne to, abych se nad svými postoji vážně zamýšlel.

To ovšem platí v případě, ze by mi atmosféra Bruselské politické kultury dovolila ponechat si alespoň zbytek charakteru a cti.

9 1
možnosti
Foto

Vážený pane Ráži, kdy lidé trochu rozuměli imigrační politice, uměli číst v hlasovacích seznamech a nenechávali si tu nabulíkovat hlouposti, možná by stěží uvěřili nesmyslech o "kvótách". Ale takto Vám tleskám. Nandal jste mi to. R^

0 4
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.