Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Třicetikorunové příspěvky při návštěvě lékaře se mi jevily nesystémové, protože šly do jakýchsi kapes bez jasného určení. Pokud by dostaly přesné určení, byla bych pro jejich znovuzavedení, především jako pojistku proti zneužívání péče. Již na několika místech (včetně ministra zdravotnictví) jsem uvedla, že jsou na místě poplatky za stravu v léčebných zařízeních. Vedlo by to jednak k částečnému odlehčení rozpočtu léčebných zařízení a jednak ke zkvalitnění stravování pacientů, což je velmi žádoucí příspěvek k léčbě

7 2
možnosti
RC

Proc by mel byt prijem zdravotnickeho zarizeni nejake urceni? Vzdyt uz ted byla zaznamenana vetsi spotreba = vice navstev lekare. Takze je snad nasnade, ze poplatky mely regulacni ucel. Pokud ma mit neco regulacni ucel, pak nerozumim tomu, jake dalsi jasne urceni by poplatky mely mit.

0 0
možnosti
KD

Snaživé a hezky to pobavilo.;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.