Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

http://www.barnefjern.org/vet-du-sannheten-om-barnevernet/

Znáte pravdu o ochraně dětí?

Dalo by se zeptat, když neustále sledujeme, mluvíme a nasloucháme dětem v pěstounské péči, které mají jen jedno přání a to je - vrátit se domů. Co chceš k Vánocům? Chci se vrátit domů. Dítě mi řeklo, že pěstouni se vyjádřili, že by už spíše nemohli mít více dětí a když pak uviděli dětskou naději, slíbili, že když se bude chovat správně, půjde domů ... ..

Děti mají obvykle čerstvý zážitek ze svého únosu Barnevernetem a umístění mezi cizí lidi, zažívají velké trauma, ale pěstouni nejsou schopni pomoci toto trauma zpracovat, protože věří, že dítě bylo zachráněno z domova před násilím a zneužíváním. A co se stane, když tyto děti vyrostou, aniž zpracovaly toto své trauma?

1 0
možnosti
DS

Mluvíte mi z duše, pane ZdechovskýR^, děkuji.

10 0
možnosti
JT

Klimes se, coby detsky psycholog, totalne odvaril. Tomu bych nesveril ani krecka.

13 0
možnosti
JJ

Asi počítá se státními zakázkami.

5 0
možnosti
Foto

Já si tedy něco přisadím do mlýna ohledně osoby pana Klimeše.

Mohu k tomu dodat jen to, že u nás dříve trávily prázdniny děti, které pan Klimeš vychovával společně s jednou ze svých předchozích partnerek.

A byli jsme překvapeni s jakým odporem se tyto děti o panu Klimešovi vyjadřovaly a jak byly rády, když pan Klimeš od jejich matky odešel.

Jinak matka těchto dětí je spisovatelkou a ve svojí knize pod pseudonymem svého partnera psychologa zmiňuje.

5 0
možnosti
Foto

J82a18k53u74b 96R37o86t13h

12. 2. 2015 11:51

Pan Klimeš má recht! I děti z Lidic jsme po válce měli ponechat v německých rodinách. Byly tam zvyklé, měly tam vazby a kolikrát si na rodný jazyk ani nepamatovaly. :-/

7 0
možnosti
JK

Tak.  A měly se tam často lépe, než doma v Čechách.  Ale žádné trauma z návratu domů se nekonalo.

0 0
možnosti
VK

Mno - je zajímavé, když jsem v minulých dvou dnech kritizoval tohoto pána "psychologa" a lidi, kteří jako on vyřvávají, ať si matka pořídí děti nové a ty staré nechá, kde jsou, že je to pro ně lepší - byly hned mé tři komentáře smazány, že prý nepatří "do slušné a kultivované diskuse". Nebylo v nich jediné neslušné slovo... jen kritika nositelů oněch podivných názorů, případně srovnání jejich konání a konání kolektivů tkadlen požadujících smrt Milady Horákové...

Postěžoval jsem si šéfovi cenzorů - a najednou byly dva komentáře vráceny a jeden pro formu nechán smazaný... Takže asi tak - zastánci neomylných úřadů použijí klidně jakéhokoliv svinstva, aby se zbavili oponentů...

14 0
možnosti
PT

P45e90t78r 47T80o36m51e92k

12. 2. 2015 11:31

Myslím, že cenzoři by měly prodělat nějaké hromadné školení, kde si sjednotí názory.

1 0
možnosti
JZ

Já vím o případech, kdy psycholog vypracoval posudek na dítě, aniž by ho předtím viděl. Rv

5 0
možnosti
VK

Tak jde přece především o honorář za ten posudek, ne? ;-)

3 0
možnosti
JZ

Slova jsou zbytečná, zasloužená karma.:-)R^

6 0
možnosti
Foto

Někdy si říkám, že někteří psychologové by potřebovali dobrého psychiatra...

22 0
možnosti
JK

Vladimíre Kroupo, tentokráte vám musím dát +. A PŘIPOMÍNÁM, ŽE PODOBNOU ZVRÁCENOU "LOGIKU" JAKOU PŘEDVÁDÍ PSYCHOPAT Klimeš, uplatňují české opatrovnické soudy vůči otcům.

3 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.