Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Pane Zdechovský, můžete mi vysvětlit proč kritizuje Norsko. Norsko má zákony jaké si stanovilo. Norsko je samostatný stát, který (pro něj naštěstí) není v EU.  A nám po tom nic není,  jaké tam platí zákony.  Všimněte si, že většině lidí v EU se nelíbí její islamizace, tedy ustupování islámské kultuře (mně taky ne). Politici pak zcela nesmyslně islámu ustupují a to samé teď chcete po Norsku, mimochodem taky zaislamizované,  aby měnilo na nátlak zahraničí nebo tzv. "sluníčkářů" své zákony  ????  To si říkáte demokrati???? Jste (bohužel) Europoslanec, tak se starejte o to, abychom nebyli terorizováni neuvěřitelným množství EUdirektiv (já je ke svému životu z nich  99% nepotřebuji) a o to, aby EU hospodařila s financemi jako řádný  hospodář  a ne tak jako dosud, kdy jdou miliardy na Řecko, další na imigranty, neefektivní OP, luxus EUúředníků  atd. . A Norsko zatím nechte Norům, to není vaše starost

2 21
možnosti
Foto

J91i45ř46í 48R50o97h61a74n

28. 1. 2015 13:15

Tvrdíte, že v Norsku platí norské zákony. V pořádku, tak to má být. Ale který z nich tedy paní Michálková porušila, že jí sebrali děti a odmítají je vrátit?

12 0
možnosti
PK

Srovnani ohledne jazyka je velmi hloupe.

Jak jinak by matka Breivika mela s Breivikem hovorit ? Jsou to Norove zijici v Norsku, byt syn v norskem vezeni.

Srovnavat by slo, pokud by se jednalo o umisteni ve veznici v jine zemi.

2 7
možnosti
EK

no jo, a Daniel a Denis byly české děti českých rodičů mluvící v Norsku. Přesto s matkou česky mluvit nesmí. Možná je problém v tom, že nejsou ve vězení, ale v péči úřadu s názvem Dobro dítěte. Ehm, moment... to asi nebude správně, že?

9 0
možnosti
DZ

Je něco pane Zdechovský, čím bych mohl pomoci jako řadový občan v této kauze?

4 0
možnosti
JC

J45i88r91i 39C18e35e

28. 1. 2015 14:06

Nevolte Stranu zelených.

8 0
možnosti
JK

Norskoprostě není žádná fungující demokracie ale je to jen nefungující absurdistán

7 0
možnosti
AK

Řekl bych, že krádeže dětí tam fungují celkem dobře.

4 0
možnosti
MK

Velmi trefné srovnání; odhaluje nesmyslnost norského práva v plné nahotě. Plakát s hesly těchto dvou případů by měl být umístěn před každé norské vyslanectví v Evropě.

15 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma.:-)

10 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 0
možnosti
Foto

Tyto případy bezpráví a ničení rodinných vazeb je třeba medializovat co nejvíce.

19 0
možnosti
Foto

Nejen v Norsku, ale i v České republice [>-][>-][>-]

16 0
možnosti
MS

Skvělé srovnání. Podobné nerovnovážnosti existují i v dalších oblastech. Třeba pokud by se požadavky na bezpečnost jaderných elektráren měly aplikovat v silniční dopravě, přestali bychom jezdit.

3 0
možnosti
Foto

Chci vyvolat diskusi o logice celé situace. Já jí tam hledám těžko.

5 0
možnosti
JC

Medialisaci můžeme považovat za moderní modifikaci starořímského odvolání se k lidu.

3 0
možnosti
Foto

Je to prostě poslední možnost, jak odvrátit bezpráví - v latině se tento stav označoval "crise"

9 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.