Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

jsem nešťastná především z toho, že čas neúprosně běží. mám děti 11 a 6 let a vím, že kdybych s nimi poslední čtyři roky nebyla, tu malou zřejmě definitivně ztratím. něco takového by nemělo zůstat bez trestu.

32 0
možnosti
OP

Marksová na tu kauzu dojede, měl by dojet i ten Kapitán. Pane europoslanče, zabývejte se, prosím, i obecným zavedením práva domovské země soudit sporné kauzy rodičů a jejich dětí v domovské zemi.

Asi by prospělo, aby nějaký odborník na zdravotní postižení chlapce vysvětlil veřejnosti, o jakou chorobu se jedná, zda je krátkodobá nebo chronická a také mne zajímá, kdo toho chlapce ošetřoval po odebrání rodičům, kdo se ho dotýkal a zda to náhodou nebyli peďáci

16 0
možnosti
JC

Mezinárodnou smlouvou bylo stanoveno pravidlo příslušnosti soudu té země, kde dítě naposledy trvale žilo. Inciativa na změnu tohoto pravidla je zcela jistě zbytečně vynaložená.

1 0
možnosti
DZ

Pane Zdechovský, děkuji vám za pomoc a podporu, kterou paní Michalíkové poskytujete. [>-]

29 0
možnosti
JS

Mno kdyby národ věděl kdo je Tomin bylo by jasno

4 0
možnosti
HP

Pani ministrine jako obvykle placa a informace ji chybi. Vim o jine kauze kde se naprosto neobtezovala si zjistit ani zakladni informace - clovek jenom koukal jak muze ministrine prijit na jednani takto nepripravena. Logicky se potom nabizi otazka kolik toho vi tady.

Dekuji Vam pane Zdechovsky za iniciativu v teto kauze - konecne se ledy trochu hnuly!

15 0
možnosti
KP

K48a47r26o64l 69P35e86t39e58r

22. 1. 2015 11:02

Pani Ministerka svojim vyhlásením preukázala, že o prípade Evy Michalákovej a systémoch "na ochranu detí" v severských krajinách alebo UK nevie vôbec nič. Svojím postojom vysloveným na základe trestuhodnej neznalosti poškodzuje nie len Evu MIchalákovú ale háji neľudské /v hrubom rozpore so základnými psychiatrickými a pediatrickými poznatkami/ zaobchádzanie s deťmi, ktoré je žiaľ systematicky páchané štátnymi orgánmi v týchto krajinách. Je neprípustné aby v Európe akýkoľvek politik hájil systémy, ktoré preukázateľne porušujú základné ľudské práva: http://www.justice.gov.sk/Stranky/aktualitadetail.aspx?announcementID=1683

3 0
možnosti
MM

;-D Prosím vás, kdo je MIlan Kasl, který nás všechny omínusoval?

5 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
16 0
možnosti
Foto

Soňo, opět skvělý blog. Karma!R^

6 0
možnosti
Foto

P52e48t42r 13U25g28r97i58n

22. 1. 2015 10:44

Pane europoslanče, jeden takový libový dotaz. Až budou chtít Norci do EU a že je to jen otázka času, nebude to hezká příležitost jim to připomenout? A nechat je třeba 5- 10 let sedět v čekýrně na lavičce? Mě by to docela žáhu pak schladilo ...

5 0
možnosti
Foto

Do té doby EU, jak ji známe teď, naštěstí už nebude.

10 0
možnosti
Foto

P67e63t76r 69U97g50r32i42n

22. 1. 2015 10:36

Co by jste jiného čekal od komunistky Marksové .... Hlavně se nepředřít, pokud možno nikoho nenaštvat a hlavně, stejné socialistické svinstvo závést sem ... hezky polehoučku, potichoučku ... Bude pak mít kšeft i tady! Pí*a jedna!

16 3
možnosti
JC

Ale komunisti to u nás takto nedělali. Nerozdělovali sourozence a nedávali děti do adopce děti, o které měli rodiče zájem, a nezakazovali rodičům a dětem hovořit spolu svým jazykem... Prostě komunisti byli všelicí haj..z..líci, ale takoví haj..z..lové zase ne.

7 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.