Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J32a14n 55F97r15o46l36í46k

22. 1. 2015 14:28

Soudružka Marxová-Engelsová mě k srdci nepřirostla, ale celý článek je demagogie. Pochopte prosím autore, že Norové nehodlají zveřejňovat podrobnosti případu, který se týká nezletilců aby ukojili masmediální potřeby. Řízení je  neveřejné a s tím se každý rozumný člověk musí smířit. I Marxová jako zástupce státu neobdržela všechny informace. Postižená se musí obrátit na norský soud. Ten jediný může rozhodnout o zrušení adopce. Diskuse s pracovníky SS Barnevern je o ničem. M.j. dosud se matka na soud neobrátila. Proč to je snad její věc a my to tady nevyřešíme ani jí nepomůžeme.

2 9
možnosti
JF

J97a98n 21F49r36o80l68í87k

22. 1. 2015 15:11

Teď jsem zjistil, že autor je europoslanec za KDU-ČSL. To je ovšem jiná. Takže místo psaní blogů na českém serveru šup do práce pane europoslanče. Vy máte na rozdíl od nás možnosti. Rádi si vyslechneme co jse pro paní konkrétně udělal.

2 9
možnosti
MM

M42o97n71i73k77a 17M37a30l28á

22. 1. 2015 12:57

Xco takhle založit PETICI za odvolání paní ministryně?X

Najde se někdo a hodí sem link ?

14 0
možnosti
Foto

Já bych byla pro rezignaci.!!

20 0
možnosti
MP

K rezignaci by se měl připojit i pan Kapitán.

16 0
možnosti
MV

To je jako případ Švédky Alexandry Hasselstrom a jejich třech dětí v Norsku. Ve Švédsku vychovává další dítě s novým partnerem, pro Švédy je ok, pro Nory ne?

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/varmlandsnytt/domstol-avgor-alexandras-barn-bortadopteras-i-norge

6 0
možnosti
Foto

S Alexandrou jsem v kontaktu. Je to skvělá žena a věřím, že se jí děti vrátí!!!

1 0
možnosti
Foto

P21e96t18r 39U23g82r75i40n

22. 1. 2015 11:57

Pane poslanče, máte mojí plnou podporu v této věci! Pokud to Norci nechápou sami, pořádně je nakopněte do zadnice. Ať to cejtí i ze strany EU. Čím více klacíků pod nohy jejich "ojkonomickým" zájmům, tím snad snáze pochopí, že vše má své hranice.

15 0
možnosti
MK

Tady se neustále vedou spory o děti. mě by však zajímalo, zda děti jsou "české" a spadají po naše úřady, nebo jsou "norské" a tudíž patří pod norský právní řád. Dá mi již na tuto zásadní otázku odpověď.!!!!!!!!

0 0
možnosti
PK

Souhlasím s Vámi paní ministryně je pouze dobře placený špatný státní úředník. Své věci nerozumí a ani si nepřečte všeobecně známé věci. Takový úředník je pro společnost nebezpečný a měl by být ze správy společnosti odstraněn.Úředník kapitán je zákona neznalý, protože moje dcera řeší obdobnou kauzu v Itálii a on jí sdělil, že jeho úřad s tím nemá nic společného, když se to děje na území Itálie. Je to ten samý mamlas. Stejně jako Marksová by měl být odstraněn jako nepříjemný vřed, rovněž skvěle placený a dělající velké kulové.

22 0
možnosti
JK

Marksová je nebezpečná úchylná sociální inženýrka. Opravdu nebezpečná. Norské sociální inženýrství je její vzor už od doby, kdy šéfovala lobbistické organizaci Gender Studies. Proč by měla pomáhat rodiči, oběti zvůle sociálního systému, když přesně tohle zvěrstvo chce zavést u nás? Dítě majetkem státu, který rozhodne, co je pro něj nejlepší. A tvrdit, že zmanipulované nezletilé dítě s vymytým mozkem ví, co je pro ně nejlepší je odporná úchylnost, potvrzující naprostou nekompetentnost soudružky Marksové.

31 2
možnosti
KD

Základ problému je, že tihle lidé - tihle socialisté - mají naprosto zvrácené představy o tom, jaký je důkazní proces. Jim stačí pomluvy, udání, vyjádření dětí. Kam se poděla presumpce neviny, důkazy, logika. To je první problém. Druhý problém je nový socialistický člověk, tedy naprosto nepodložená hypotéza, že lidi jsou tabula rasa a většina problémů vzniká špatným systémem. Ten jejich je pak ten dobrý, který - prý - prázdnou nádobu naplní znovu. Ignoruje věci jako je biologie a přirozené vlivy. Naprostá magořina. Marksovou považuji za symptom socializace společnosti. :-/

17 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.