Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Že dav rozvášněných primitivů obviní křesťanskou ženu, to bych ještě nějak pochopila. Co ale nechápu je, že soud, který by měl být nestranný, není zfanatizován, nepodléhá momentálnímu lynčovacímu pudu, se zachová stejně jako zfanatizovaný dav.  Kdo si ještě chce něco namlouvat o dobrém vycházení s islámem, tak je skoro blázen.

4 0
možnosti
Foto

Vy mě zase radíte, abych se odstěhoval i když na nikoho neútočím, jen se nechci nechat olupovat.  Myslíte ve stejných intencích jako ti které tu kritizujete.

0 0
možnosti
MP

Aby se jim za tohle do tý studny šajtán vy**al....

2 0
možnosti
SB

co jiného si tihle barbaři zaslouží než kobercové bombardování (belgrade humanity style) anebo napalm?

2 1
možnosti
JT

A jak zajistite, aby pri tom bombardovani nezemrely i ty krestanske deti ? A nebo vlastne mate pravdu, pobit je vsechny, buh uz si to prebere.

1 0
možnosti
Foto

Etatista nebo islamista.  Obojí je stejně špatné a zastánci těchto  ideí vás s klidem popraví, když se jim budete vzpírat při sledování jejich cílů.

1 0
možnosti
MP

Stejně špatné? Tak zatím jste tady v poklidu naživu a frflete pro pár zabavených nikláků. Tam při stejné intenzitě brblání proti islámu už by vás hlava nebolela.

Jinak vám poradím (abyste tady nemusel trpět, protože apokalypsa a bezstátí doufejme hned tak nebude), dejte peníze do kupy a jeďte někam do Tichomoří, nějaký skoro liduprázdný atol tam ještě bude, nikdo vám ten banán a kokos od úst neurve a svatý pokoj.:-)

0 0
možnosti
JC

Celosvětová válka s islámem nás prostě čeká a marné jsou naděje, že se jí vyhneme.

Proto také je nutno rychle se sblížit s Ruskem a Čínou a ostatními státy schopnými a ochotnými stát v této válce na naší straně.

5 0
možnosti
TP

T86o30m69á27š 80P47í75c44l

5. 12. 2014 13:33

Vtuske armade je 30 % muslimu. V soucasne dobe vyplouva na povrch demoralizace teto armady, protoze muslimove odmitaji poslouchat neverici velitele.

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.