Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

A tohle si ze svých daní platíme! Proboha slyšel jste někdy něco o nabídce a poptávce?

Ostatně z čeho by jste tak lehce žili, kdyby ti produktivní neměli zisky. Vy, hordy unijních vyžírků,  jste na rozdíl od hoteliérů zbytní.

0 0
možnosti
AV

A32n13n78a 24V25e27s94e19l12á

20. 10. 2014 17:24

Nedávno jsme tady v ČR dělali nějakou studii na hotely. Když se to vezme kolem a kolem a srovnáte východ se západem , tak je člověk zklamán co si tady v ČR občas hoteliéři dovolí. Kvalita služeb je zde otřesná . Zvláště je to patrné mimo Prahu .

1 0
možnosti
Foto

J31a49n98a 85M54a27j36o82v38á

17. 10. 2014 20:09

Tak nějak netuším, k čemu je Vám dobrý takhle populistický článek. A to jste mi v zásadě sympatický. Ach jo.:-/

0 0
možnosti
Foto

Jani, k čemu to je? Přeci k tomu, aby se někdo chytil za nos. Tyhle články prochází monitoringy médií a všichni v EU to dostanou v pondělí do monitoringu. A třeba je ve Štrasburku napadne to změnit. My v EU pořád šetříme a škrtáme a tady se plýtvá.

1 1
možnosti
MK

Pane Zdechovský můžete mi vysvětlit, proč negativní, ale pravdivé příspěvky mínusujete. Máte na to samozřejmě jako registrovaný diskutující právo, ale spíše to svědčí  něco o vašem charakteruRv

4 0
možnosti
PK

P17a12v60e53l 57K88u93l55a

17. 10. 2014 19:59

Když autor mínusuje diskusní příspěvky pod svým článkem, místo aby na ně odpověděl, tak je to podle mého zbabělost. Stejně jako když plusuje ty pochvalné :-)

1 0
možnosti
VH

Je to jednoduché: odhlasujte si třetinové diety. Pak nebudete chtít platit drahé hotely a ubytujete se buď v lacinějších na předměstí (i europoslanec může dojíždět!), nebo v soukromí (europoslanec je obyčejný člověk, i soukromé ubytování přežije). A Vašim poskokům omezte částky na ubytování. Všichni jsme omezení maximální náhrady za ubytování zažili a přežili, ergo přežijí i poskokové europarlamentu i europoslanců.   Je to jen  v e   v a š i c h    r u k o u !!!

  Nevím, že by byl loupežníkem podnikatel, nabízející jakkoliv vysokou cenu (to je jen představa /i jen skrytého/ bolševika). Zato vidím, že absolutním blbcem může být kdokoliv.

1 2
možnosti
PP

P72e93t76r 52P51a45c59k36a

17. 10. 2014 14:22

Proboha, vy jste exot. Vždyť největší úspora je kdyby se celý ten EU cirkus zrušil. Nebo si udělejte zasedání formou telekonference a seďte doma v papučích.

5 2
možnosti
Foto

Jasně a možná bychom zase mohli vrátit pohraničníky na hranice a fronty na banány ;-)

0 3
možnosti
BT

všichni hoteliéři na mořském pobřeží v létě zneužívají toho že svítí Slunce a zvednou ceny, no není to lumpárna a nemělo by se to zakázat

počkejte vy jste poslanec EU? jestli ano divíte se negativním reakcím na EU když napíšete tohle

6 2
možnosti
MK

Tentokrát s vámi plně souhlasím, EU by jim to měla zatrhnoutR^;-D

2 0
možnosti
RO

To jsou parchanti že? Oni normálně zvednou ceny v "sezoně". 

Nevím jak je to tam s infrastrukturou ale věřím že mnohem lépe než zde. A zde v ČR se prakticky z jakéhokoli místa dostanu do místa 60km vzdáleného za hodinu. Pokud tedy budete vstávat o hodinku, hodinku a půl dřív, tak si můžete najít ubytování v okruhu 100km.

Jinak pokud budete chtít něco nařizovat těmto hoteliérům, tak bych prosil taky nařídit hoteliérům např ve Špindlerově Mlýně, aby měli stejné ceny jako ve Vrchlabí. Protože jinak přeci zneužívají své postavení....

3 0
možnosti
PK

Jsem odkojen dobou "pevných" cen schválených cenovými úřady - byl Federální, Český i Slovenský, takže se mi líbíte. ALE, když je ve Franfurtu veletrh, tak také ceny vylétnou hodně nahoru. A taky to zaplatíme ve výrobcích.

3 0
možnosti
MK

No vidíte pán Zdechovský, voni hoteliéři nepřiráží jen vám Euro.....EUům, ale všude tam, kde se něco děje. Vánoce, Silvestr, sezóna, festival atd.. U vás by stačilo jen jedno, nestěhovat z Brusele, zrušit Europarlament včetně poslanců, kéž byste byli totálně k ničemu, ale vy naopak přiděláváte byrokracii, marxisti tomu říkali skrytá nezaměstnanost. Zrušit ty EUkomise, vždyť jenom vymejšlej kraviny a ponechat jen takové koordinančí komise co, by slaďovaly třeba dopravní předpisy,!! nutné!! technické a hygienické normy a né ty na délku banánu, zakřivenost okurek, počet žen v čemkoliv, velikost, smradlavost syrečků, velikost klecí pro kuře atd. Ale abychom nežrali polskou posypovou sůl v potravinách nemleli nám do salámů zdechliny, nerušili nám cukrovary atd. Na to, však EU ve své byrokratické podobě, na které vydělávají sice vybraní hoteliéři (ale já jim to nemá za zlé) další vyžírky co nám otravují život a nadnárodní dotačním protekcionistickým a socialistickým hospodaření ničí postupně ekonomiky všech členských států, jednoduše nemá.!!

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Kantorku, děkuj za názor ;-) Vidím, že se o unii skutečně zajímáte. Technické a hygienické normy a né ty na délku banánu, zakřivenost okurek, počet žen v čemkoliv, velikost, smradlavost syrečků, velikost klecí pro kuře atd...jsou požadavky, které vznáší často jednotlivé státy. A mnoho nesmyslů si vymýšlíme sami http://www.denik.cz/z_domova/zaoralek-euronesmysly-plno-z-nich-jsme-si-vymysleli-sami-20140531.html

1 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.