Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Líbí se mi, že pan poslanec Zdechovský pracuje v EP na plné obrátky. Snad svým úsilím strhne k aktivitě i pana Macha, který svou roli v EP podcenil. Alespoň co se jeho veřejných prohlášení týče. Chápu to tak, že pan Mach je pravicový a pan Zdechovský levicový poslanec a stojí proti sobě v opozici a konkurují si. Konkurence je pravicový termín, ale je vidět, že funguje i na levé straně. Možná bysi pánové mohli mezi sebou hodit takovou soutěž, komu se povede za funkční období zlikvidovat více byrokratických europtákovin, které plodí korupci, otravují občany, zdržují je od produktivní činnosti i plného životního vyžití. Moc se na tento souboj těším a věřím, že z něj budeme profitovat všichni.

2 0
možnosti
JH

J96a39n 30H33a26n36á11k

9. 7. 2014 15:02

Typická rétorika Svobodných.

Rušit, ničit, likvidovat, destruovat.

Politika i život je o něčem jiném. Vytvářet či spoluvytvářet užitečné a prospěšné.

4 2
možnosti
RM

Pane Zdechovský, zaujalo mne Vaše sdělení, že do Ústavního výboru citují "Chodí do něho největší právní esa z celé EU". Mohl byste nás s těmi právními esy bliže seznámit?

0 0
možnosti
JH

J72a90n 49H20a45n35á18k

9. 7. 2014 11:32

R^

Hezky jste to popsal, ale že to byly "omyly" si nejsem jistý. Jak někdo níže uvádí, Petr Mach si systematicky vybudoval pozici na české politice a povedlo se mu to a voliči mu to spolkli. Takže bych to viděl na omyl voličů, nicméně byl přesvědčivý a nelze to voličům vyčítat. Drtivá většina se poučí.

http://janhanak.blog.idnes.cz/c/416319/Petr-Mach-dotace-nesmrdi-vybory-rovnez-a-uplatky-prekvalifikuji.html

2 1
možnosti
Foto

To, že mu hodně lidí věří bude spíš tím, že zastávají stejné, nebo podobné etické principy, na kterých pan Mach staví svůj politický program.   Nejpodstatnější je, že je jeho vize postavená na nejkvalitnější ekonomické teorii tzv. Rakouské škole a že jeho etika vychází z etiky svobody založené na  neiniciaci násilí.

5 0
možnosti
JN

To je v pohodě, omyly, každý je omylný. Vytuneluje třeba omylem miliardu, omylem způsobí ČR  škodu za bilion. "Je pardon omyl"

1 0
možnosti

Tak ať si to tam Petr Mach alespoň pořádně užije!

1 0
možnosti
BD

Pana Macha jsem si přečetl již dávno.Vůbec nejde o bílou vránu.Systematicky si vybudoval určitou pozici a voliči ho zvolili. Jestli něco dokáže pro ČR, tak to bude obrovský úspěch a hluboce se mu omluvím.

2 0
možnosti
JP

Moc se mi nechce věřit, že by pan Mach byl tak hloupý a nezjistil si, jak to v těch institucích funguje. Takže spíš bych se přikláněl k názoru, že se nyní kroutí a kamufluje. To není zrovna obrázek politika, kterého by měl člověk brát vážně.

1 1
možnosti
Foto

OK, pokud je to taktika, tak přiznávám, že jsem ji nepochopil. Omlouvám se :-)

0 0
možnosti

Asi to co sliboval před volbami nebylo zasazeno do reálného rámce.. 

A i to s těmi žoldáky v Afgánistánu se mu povedlo...

3 1
možnosti
Foto

To jsou ty jeho úsměvné úlety nebo omyly ;-D Občas by potřeboval zastavit a popřemýšlet o tom

1 0
možnosti
Foto

Nemusím znát všechny druhy krádeží, abych věděl, že krást se nemá. 

 Ano Petr Mach je momentálně v dost schizofrenní situaci.  Na jedné straně jsou zde principy, které obhajuje, na straně druhé je v instituci, která tyto principy porušuje. 

I mě  zajímá, jak se s touto situací vyrovná, protože i na Petra Macha bude působit Misesův zákon lidského jednání, který tvrdí, že každý člověk jedná tak, že svým jednáním zvyšuje svůj užitek.  Zatím hůl nad ním nelámu.

5 0
možnosti
Foto

Já také ne. Opravdu ten článek je napsaný pozitivně. R^;-)

1 0
možnosti
Foto

úlet s eurohymnou nebyl žádným úletem, Petr Mach ho, myslím, velmi dobře zdůvodnil například zde:

 http://neviditelnypes.lidovky.cz/evropa-muj-skandal-s-evropskou-hymnou-dhd-/p_zahranici.aspx?c=A140705_180034_p_zahranici_wag

Jinak se každému, kdo nastoupí do nového prostředí dává obligátních 100 dní na rozkoukání, takže na drtivou kritiku máte ještě více jak 90 dní čas

3 1
možnosti
Foto

Dobrý den, i kdyby to byla jen písnička Skákal pes přes oves, tak se nebudu chovat dětinsky a otáčet se. Jinak už jsme psal. Nikoho nekritizuji. Mám Petr Macha celkem rád.

2 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.