Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tomáši, tam, kde s tím oba souhlasí (viz úvodní odstavec), přece problém nikdy nebyl, ne?

4 0
možnosti
JC

Soud judikoval, že postačujícím zdůvodněním přiřknutí dítěte jen matce není její nesouhlas se střídavou péčí.

3 0
možnosti
Foto

Tomáši, tam, kde s tím oba souhlasí (viz úvodní odstavec), přece problém nikdy nebyl, ne?

1 0
možnosti

Jano, myslím, že tam je potenciální problém. Problém do budoucna. Problém z (právně) nerovného postavení obou rodičů. Pokud se oba rodiče dohodli, že budou pečovat o dítě rovným dílem (SP), že si enbudou platit výživné (otec k rukám matky), přestože soud takovou dohodu neschválil a svěřil dítě do výlučné péče matky a otce zavázal platit výživné, je zřejmé, že matka má pak zbraň proti otci v podobě rozsudku a kdykoli v budoucnu ji může použít. Kdykoli když se rodiče na čemkoli neshodnou, bude si ona moci "dupnout", může přestat předávat dítě otci, může požadovat výživné dle rozsudku za 3 roky zpětně, ....

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.