Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Liška je neomarxistický meloun.Na jeho sliby může skočit leda lobotomik!Ten člověk je nebezpečný i sám sobě.

 Pojem "rasismus" je zbraní používanou k umlčení nepohodlných oponentů.A jak správně podotýká autor,kritika asociálního chování není rasismus!

 Pane Liška,Vaše vyčpělá ideologie multikulturalismu je mrtvá,tak se s tím smiřte! Rv

0 0
možnosti

Boze to jsou zase zvasty .Radoby intelektualni vysvetleni jaka je situace,a jak ji napravit . Zvanit ,rozebirat ,diskutovat ,zvanit a zase zvanit na to tyhle pisalky ,polityky uzije ,ale neco konkretne udelat je nenapadne nikdy . ...jedine a doufejme ze jeste furt  mozne reseni je je vsechny do jednoho vykopat tam kam patri i s temi co se tu uz narodili . Nelibi se ti tu ? ...delas bordel ?...snazis se zavadet neco co je nam domacim cizi?...nepretrzite porusujes nase zakony ? ...  OK tvuj vybor ,ale v tom pripade  padej zpet se svymi rodici do vlasti svych predku . Jedine mozne reseni ,jine Evropu nezachrani . Vykopat je do jednoho ,tvrde a bez pardonu .A ze se stim svezou  mozna i nevini ? S tim se neda nic delat ,kdyz se chodi do lesa na drevo ,tak se musi pocitat s tim ,ze odletuji trisky . Pokud se tohle nestane ,tak to ma EVROPA  dopredu spocitane a svym zpusobem defakto takova jakou ji zatim jeste zname  KONCI .....konec tecka

0 0
možnosti
Foto

A jinak jednoznačně karma. Tomáše Zdechovského ve volbách do EP podpořím, i mimo jiné kvůli tomu, že se angažuje v zachování Evropských tradic: např. Iniciativa Zachraňte Ježíška a jiné aktivity...

0 0
možnosti
Foto

Určitě je dobře, že tohle téma pan Zdechovský vytáhl. Je totiž jeden z mála, který se nebojí na rovinu o tomto hovořit. Je to problém, který je třeba řešit a nastavit pravidla ve stylu: Státy EU by měli být otevřeny a pomáhat imigrantům pokud budou dodržovat zdejší zákony a respektovat zdejší kulturu.

Co to znamená: Tvrdé tresty a v krajním případě i doživotní vyhoštění, zejména za opakovanou trestnou činnost, rasově motivované útoky (a netýká je jen útoky většiny na menšinu, ale i  naopak) majetkové odškodnění, veřejně prospěšné práce a pod.. (pokud někdo něco úmyslně rozbije, ať si to odmaká 2x a škodu lze zaplatit z toho...

Souhlasím se vším, je třeba však brát imigranty jako celek. Muslimská komunita sice má ve svých řadách nejvyšší počet radikálů, ale je třeba také poukázat na skrytou kriminalitu Vietnamců (drogy, prostituce, černá práce, u nás třeba nejvíc odsouzených cizinců) Romů, a občanů ze zemí východní Evropy (zejména Polští imigranti mají vysokou míru kriminality srovnatelnou s přistěhovalci s Afriky) Dále je potřeba dbát zvýšenou pozornost jakýmkoliv radikálně náboženským projevům. Svoboda náboženství je důležitá součást demokracie, nicméně to neznamená, že dává někomu právo např. diskriminovat ženy, homosexuály a pod...(Nejhorší v tomto jsou jak islámští tak katoličtí radikálové) Takové projevy je třeba také trestat.

Evropa bude taková, jakou ji zachováme pro příští generace. Nepřípustné jsou zejména dva extrémy, na jedné straně přehnaně radikální nacionalismus s nenávistí k všemu cizímu, a na druhé "zelený" liberalismus přivírající oči před problémy, které jsou aktuální a jejich řešení není možné odkládat...

Každý, kdo tu chce žít, by si měl uvědomit, že V Evropě víc než kde jinde by totiž mělo platit podle Základní listiny práv a svobod:

čl. 2 (1) Stát je založen na demokratických hodnotách a nesmí se vázat ani na výlučnou ideologii, ani na náboženské vyznání.

1 0
možnosti

Karma, s nejdůležitějším poselstvím (že diskuze o imigraci je nutná) souhlasím. V řadě bodů už tolik ne. 

Nemyslím, že má smysl vysloveně podporovat rodiny s dětmi (na úkor ostatních). Spíš bych byl pro snížení daňové zátěže všem. K té rodině už si najdou cestu sami, nějaká podpora to neovlivní, ale ovlivní to, zda má člověk dost velký příjem na to, aby měl na vlastní bydlení.

K omezení (této negativní) imigrace by dle mého názoru stačilo omezení sociálního státu a jeho zbylé výdobytky směrovat pouze na občany daného státu. Vtipné jsou zákony, které sice umožňují přijít do státu každému, každému dají sociální podporu, ale při nabídce zaměstnání je nutné preferovat domorodce. Pokud se přistěhoval bude muset postarat sám o sebe, tak si dvakrát rozmyslí, zda do nové vlasti vůbec pojede. Nejspíše jenom tehdy, pokud bude znát jazyk a bude připraven se poctivě živit (nebo nepoctivě, ale to už by měla být věc policie).

Podpora Afriky. Podpořil bych jí tím, že bych otevřel evropské trhy jejímu zboží, zejména potravinám. Jak s tím naloží, to už bych nechal na Afričanech. Při troše štěstí by s tím naložili tak, že by k nám začali exportovat. To by bylo výhodné pro obě strany. To nejlepší, co se Afričanům může přihodit, je, aby je začali vykořisťovat nějací západní kapitalisté. Čína se vykořisťovat nechává a jak jí to prospívá. ;-)

Zasazování o demokracii. Dřív jsem to podporoval, nyní jsem skeptický. Zkušenost říká, že pokud si národ demokracii nějakým způsobem nevybojuje. tak si jí moc neváží a místo demokracie přichází spíš chaos. Viz arabské jaro.

1 0
možnosti
Foto

Také vidím pomoc Africe podobně...Je otázka, jak by ale tuto šanci uchopili...Ve své podstatě jsou to fatalisté, kteří problém přijímají, ne ho řeší...Myslím, že to jeden z důvodů, proč jsou tam kde jsou. Aktivita a snaha najít řešení a něco pro něj udělat není většině Afričanů přirozená...Rozhodně bych ale tuto možnost - otevření obchodu s Africkým zbožím ve velkém - jako možnou naději na zlepšení, Afričanům neodpírala.

0 0
možnosti

Na zelenost už nalítlo spousta voličů ,kteří nefandí betanářským a průmyslovým loby.

Potíž je v tom ,že hlavní program Zelených je v pseudohumanistické podpoře nejrůznějších menšin. Bohužel se zabývají jen jejich právy,ale už ne dopadem jejich nadstandartních podmínek na celou společnost,ani tím co lze reálně financovat.

Muslimy bychom neměli přijímat již ze zásady.Zkušenost jasně říká ,že nejsou s naším pohledem na svět slučitelní a dřív nebo později budou zdrojem těžkých potíží.

Je nezbytné, aby se této problematiky ujaly zavedené strany.

12 0
možnosti

A21d73a44m 61S59t29a84v80a

14. 4. 2014 10:49

"...... Ondřej Liška. ....": je až příliš snaživý učeň jednoho z nejradikálnějších a nezběsilejších marxistických anarchistů, kteří svými revolucionářsky násilnickými metodami do západní demokratické Evropy vnášeli její oslabení v jejím politickém střetu se stejně  bolševicky násilném a podvodném SSSR! Daniel Cohn Bendit - Liškův politický mentor, dnes poslanec Evropského parlamentu, jenž svými ultramarxistickými požadavky a anarchistickými metodami, jak sám sebe označuje, již pomalu před půl stoletím rozjel v Evropě zběsilé politické násilí, z něhož se odštěpili i rudí teroristé skupiny Bader-Mainhof! Bendit se politicky zorganizoval jako Zelený a toto své historické násilí předává svým školením našich Zelených, za tehdy ještě podpory Václava Havla, který tohoto pro demokracii nebezpečného politika přijímal k soukromým rozhovorům!

8 0
možnosti

Na něco ty ostré hranice byly dobré- necpalo se tu tolik  verbeže. Přistěhovalci ano, ale s čistým trestním rejstříkem, atd.

5 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.