Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Hluboce nesouhlasím, ale oceňuji, že jste s tímhle tématem letos první, byť to Tina Solanová nakousla už někdy před měsícem. (nepsal jste o tom již vloni?)

Neznám široko daleko nikoho, komu by ta změna přidělávala nějaké starosti, či snad bolehlav, u dětí jsem také nikdy nic podobného neregistroval, včetně sebe, když jsem byl školou povinný. 

A problém s přeřizovnáním hodinek? Ale no tak Rv

Diskuse sice bývají podobných kňouralů plné, ale když se jich zeptáte, tak většina má problémy se spaním celoročně...

Já doufám, že buď střídání zůstane, nebo že se čas sjednotí na tom "letním". Člověk si sice zvykne na kdejakou bejkárnu, ale nač mít v létě "brzo" tmu...

0 2
možnosti
MR

Lidem by na druhou stranu zase chybělo světlo do 10 hodin večer. Zde je taky vlastně byznys, letních zahrádek, kempů, turistického ruchu, lázní .... .

1 0
možnosti
Foto

Proč? Vždyť může být trvale zaveden "letní  čas", stačí zrušit ty přechody.

2 0
možnosti
RP

Navrhuji vystoupit z EU a přidat se k Rusku. Tam Putin letní čas už zrušil :-)

1 0
možnosti
JT

a nestacil by ten prvni krok ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.