Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Malý příspěvek: v období "nejsvobodnější etapy lidstva" (tedy v komunismu), byla na prodej v Pramenu figurka, vypadající jako sv.Mikuláš. Nevěřícně jsem je vzal do ruky a na spodním štítku bylo napsáno: /doslovná citace/: "Vánoční muž na podstavci" ;-D

7 0
možnosti
DP

D24a21d45a87k 60P76e17t58r

5. 12. 2013 11:06

A ta figurka byla vyrobena v ZOŘE Olomouc z výborné, chutné čokolády.

2 0
možnosti

Souhlas!

Není dobré jakékoliv mocnosti lézt do zadnice!

Ale šel bych dále.

České Vánoce jsou postaveny na křesťanské tradici. Jsou památkou na to, že Bůh sestoupil na zem a stal se člověkem, aby spasil člověka. Co to je spása? Možnost účasti člověka na životě Božím po smrti, ale i již též zde na zemi. Zakladní atributy Boží jsou: Pravda, Láska, Svoboda a Spravedlnost. A člověk by měl být obrazem svého Tvůrce a žít v úctě k pravdě, úctě k druhému člověku, úctě k přírodě, úctě ke svojí svobodě a svobodě druhého člověka a v úctě ke spravedlnosti...

Nebyl by to ráj na zemi? Proč tento ráj odmítáme? Proč tuto spásu odmítáme? Budeme schopni bez těchto hodnot přežít? Zvažme, máme nejvyšší čas!

:-)

3 0
možnosti
JD

jo, a ty křesťanské vánoce jsou zase postaveny na pohanských svátcích

4 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.