Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FP

U zázračného Zemana je to také o tomhle!...

USNESENÍ VLÁDY ČESKÉ

REPUBLIKY

ze dne

28. července

1999 č. 819 ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnostRv http://kormoran.vlada.cz/usneseni/usneseni_webtest.nsf/0/05F226ADADB244CCC12571B6006C8FDF

9 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D 46,29% ...... ergo odprodej minoritní části akcí v době, kdy už existoval majoritní vlastník od vlády Tošovského ...... vy toho o akciích evidentně moc nevíte, že 8-oRv

4 15
možnosti
MC

O tom, kdo je lepší člověk je čistě soukromé hodnocení každého jednotlivce. Ovšem politika není o tom, kdo má lepší rukavičky. EU není stát. Stát není rodina a mnohdy ani rodina není svoboda. Brzděme moralisté. Morálka je totiž svoboda.[>-]:-)

5 0
možnosti

Morálka je snad o tom, jak svobodně konat dobro!

:-)

0 1
možnosti
JK

Svým prohlášením Klausovka pouze potvrdila, že nezná historii československých prvních dam. Pokud si matně vzpomínám, tak manželka TGM byla Američanka a česky neznala ani za mák. A jaký to byl Pan President. Tomu se Klaus nedostane ani ke kotníkům přesto, že ona je Slovenka.

16 5
možnosti
MN

Někdo nezná historii, někdo základy slušného chování....Rv

2 6
možnosti
Foto

;-D;-D;-Dtak Schwarzenberg prý nekradl a je zárukou slušnosti .... o to jste tedy velmi málo informovaný ..... nebo je to zase jen nějaká hloupá agitka ? Takže pro vás a další: nejprve ukázka demokratičnosti knížecích slouhů:http://www.lidovky.cz/skoncili-jsme-s-nim-vzkazuji-tvurci-zdivocele-zeme-stransky-a-bocan-dejdarovi-kvuli-zemanovi-ifv-/lide.aspx?c=A130118_184836_lide_jkz   ......  pak něco pro mladé, kteří nechtějí cenzurovaný internet: http://www.blisty.cz/art/66995.html ..... teď něco o plánech Kchárla do budoucna:http://vitbarta.cz/denik-vita-barty/1019-schwarzenberg-natvrdo-o-guvernerovi-cnb-bych-se-radil-s-kalouskem.htm#.UPxH1GeiXEF   +    http://www.mediafax.cz/politika/2962724-Schwarzenberg-Do-roku-2015-chceme-zavest-euro   ...... a nakonec ty krádeže, korupce atd: http://opona2009.zacit.cz/galerie-elity-naroda/schwarzenbergovy-res.html

4 21
možnosti
AM

Myslím, že Zemanův obyčejný život na Vysočině dosvědčuje, že si nenakradl nic. Stejně jako kníže, který po restituci to nemá zapotřebí. Myslím si, že o co má Zeman víc másla na hlavě z důvodu "přivírání očí" nad zlodějnami spolupracovníků podobně jak kníže, o to víc je kníže figurka v rukách Kalouska než Zeman v rukou Lukoilu. Ať je zvolen kterýkoliv z nich, věřím oběma, že si dají na tyto své "slabiny" sakrapozor a coby prezidenti je nepřipustí ani z 1 %. Já volím Zemana. Hlavně buďme oba tábory na sebe slušní a naslouchejme i oponentům.

9 9
možnosti
PS

Co furt máte s tou Kaloiskovou loutkou, to fakt nechápu..,

4 2
možnosti
Foto

Naprosto lze souhlasit,že prezidentem se může stát pouze člověk, který se nepodílel na rozkrádání této republiky v devadesátých letech.

A pan Schwarzenberg na rozdíl od Zemana se veřejně přiznal, že se na tom rozkrádání podílel. A nevím,zda-li je v tomto případě přiznání polehčující okolností.

A privatizace Becherovky za babku, bylo co?

4 9
možnosti
LS

Tuhle část historie jsem zřejmě pozorně nesledoval, nebyl by nějaký relevantní odkaz?

6 0
možnosti
Foto

Tomáši, jsem na Vaši straně, ať se tady bude diskutovat všelijak. Malý BL...bloger norimberskýEU hah

2 2
možnosti
VC

A vy jste přesvědčen, že člověk, který spolupracuje a je v jedné partaji s tak odporným (ne)lidským exemplářem jako je Miroslav Kalousek, může být zárukou slušnosti? Možná bych byl ochoten dát hlas KS, pokudby se dokázal jednoznačně a veřejně distancovat od té zrůdy (Kalouska) a veřejně odsoudit všechny jeho politické kroky a zvěrstva, které v této republice provedl. Zatím se tak ovšem nestalo a pochybuji, že stane. I když ani pana Zemana zrovna nemusím, vždy pro mne bude bližší a jeho spojence pana Šloufa nepovažuji za tak velké zlo, jako představuje MK.

7 13
možnosti
PS

On Vám pan Kalousek uhranul rodinu?

5 3
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.