Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VZ
OH

Líbí se mi, že lze vystavět úspěšný blog článek na zkratkovitě podané myšlence = "Klaus nechce nikoho, kdo žil jinde". Pak už si stačí jen zašprtat do rodiny a vida, karma je tu a milvníci monarchie učurávají štěstím a běží klidně i k sousedům, aby klikli Karmu z jiné IP adresy.

Možná by bylo lépe posoudit pana knížete z hlediska názorů, které jasně vyjevil, a strany které propůjčil tvář, aby byla vůbec volitelná.

Neboť kdo by volil vyhořelé politické palivo ze zkrachovalé strany, které si založilo novou stranu kdyby nebylo tak krásné a vedoucí tváře budoucího rozumného monarchy v čele strany (které se stále drží jak exkrement košile a nehodlá vydat žádné prohlášení, že s něčím nesouhlasí, nebo že dokonce odejde, či snad, že se již jeho preference neslučují s panem Kalouskem).

2 16
možnosti
KS

Na tu karmu jsem kvůli tomuto příspěvku kliknul taky.

4 2
možnosti
PS

P86e47t92r 97S77k32á59c50e14l

22. 1. 2013 10:37

Pro odlehčení a informaci, tohle koluje po internetu:

President Dr. Edvard Beneš v r. 1947 Vážení spoluobčané! V nedávné době jsem podepsal historicky významné dokumenty pro naší Československou republiku, tj. dekrety presidenta ČSR. tyto dokumenty nám dávají naději, že se nebudou opakovat tragické události let 1938-39. vědom si neblahých zkušeností našeho národa, zejména z druhé světové války,zanechávám Vám odkaz, ve kterém Vás varuji před možnými pozdějšími požadavky na znovu osídlení našeho pohraničí sudetskými Němci, kteří byli po právu, na základě mých dekretů z naší republiky odsunuti. Může se stát, že mé dekrety, vydané z rozhodnutí vítězných mocností druhé světové války, budou postupem času prohlašovány za neplatné. Může se stát, tak jako v minulosti, že se najdou "takzvaní čeští vlastenci", kteří se budou sudetským Němcům za jejich odsun omlouvat a že budou nakloněni otázce jejich návratu. Nenechte se oklamat a návratu nedopusťte. Hitlerové odcházejí, avšak snaha o ovládnutí Evropy Německem zůstává. Mohou se najít vlastizrádci, kteří budou opět usilovat i o odtržení Slovenska od České republiky. bylo by to pošlapání odkazu prvního presidenta ČSR T. G. Masaryka a jeho spoluzakladatele M. R. Štefánika. Vedlo by to k zániku obou našich národů. nezapomeňte, že mé dekrety se týkají potrestání vlastizrádců a že mají trvalou platnost a potrestejte všechny vlastizrádce, ať je to kdokoliv a v kterékoliv době. Dr. Edvard Beneš, Praha, Květen 1947

R^

6 17
možnosti
OH

Pan president Dr.E.Beneš již tehdy věděl, či tušil, jaké krysy se mohou dostat k veslu a národ varoval.

Veškeré mínusy co vám kdy kdo dal, dává jen vlastizrádce.

Zeman není ideální ani náhodou, ale než zrůdu posílající Beneše k soudu, tak raději jeho.

A je mi smutno, že i dnes je možno ostouzet komunisty a zárověň pořádat štvanice na NEvoliče knížepána.

7 17
možnosti
PB

P21e21t16r 46B42e66r51g63l

22. 1. 2013 9:45

Klaus je hysterický, protože má opět strach. Stejně jako tehdy, když se provalilo černé konto ve Švýcarsku. Opět mobilizuje, to dělá vždy, když cítí, že mu jde o hodně. Ale je tak šikovný, že tentokrát můžeme jen tušit..

16 1
možnosti

Klaus je už dávno odepsanej a tak bych se jeho výroky už vůbec nezabýval, Zemana pochopitelně poškozuje, je to ovšem fuk protože ohrozit jeho vítězství zase nemůže

12 3
možnosti
JH

J22a48n 47H57l52e74d40í55k

21. 1. 2013 15:57

ZDVOŘILÝ DOTAZ ::  pane Vokšáj - nejmenujete se Rudý Nezmar ? Doufám, že vše nepíšete v zaměstnání  ?

1 8
možnosti
Foto

1) o zvořilosti si můžete nechat jen zdát, jste hulvát

2) základem slušnosti je alespoň umět správně napsat jméno toho, komu píšete

3) samozřejmě, že píši ze zaměstnání, vždy a všude ..... a vám do toho nic neníRv

6 6
možnosti
MN

M74a80r16e69k 10N74o47v75á67k

21. 1. 2013 15:52

Myslím, že hodně lidí je již rozhodnuta.. A ani obhájci, Tome, ani odpůrci, Marku, nikoho nepřesvědčí.. Někomu vadí restituce, jinému opoziční smlouva. Někomu zpěv, jinému vulgarismus, atd. Mohlo by se tu dlouho hovořit o pro i proti, nakonec ani jedna strana nebude chtít přijmout názor toho druhého. Každý máme jiné priority, jiné informace a tedy, budeme se lišit v tom, koho zvolíme. Inu, uvidíme...

5 0
možnosti
Foto

možná ..... podle mne je ještě dost nerozhodnutých, ale máte pravdu- uvidíme

1 1
možnosti
Foto

J16a47n 50N66e88t67o41p20i23l

21. 1. 2013 15:06

Co dodat. Prostě Karma! R^

15 4
možnosti
Foto

;-D;-D;-D Promiňte, ale musím se vážně smát, jak karmujete lži ...

6 17
možnosti
Foto

Cože? Schwarzenberg nic neukradl? Jen pochybně s Balalou privatizoval Becherovku a pochybně restituoval. Myslíte, že bez Havla by šlo obojí? Že by Becherovku prodal Skalický s Ježkem někomu jinému? Bakala je opravdu "vzorem" podnikání, jaké si pravdoláskaři představovali.

A krádež typu církevních "restitucí", kterou se svým kupmpánem Kalouskem protiústavně protlačili, je největší krádeží a zároveň korupcí i vlastizradou od r. 1989. Kožený byl troškař. A to jim ještě nevyšlo, aby druhý, nezaručený, důchodový pilíř byl povinný! ;-€

A pokud se týká Benešových dekretů, píšu o tom na svém blogu.

A nenadávejte mi do komunistů. Možná platím větší daně než vy. Rv

15 27
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.