Sháním pozitivní těhotenský test, zn. levně

Způsobů, jak vydělat peníze, existuje bezpočet. Jeden ale zvláště odporný se nyní šíří jako návod po internetu. Zní: Vyspěte se se ženatým mužem a za pár dní mu pošlete pozitivní těhotenský test a předstírejte, že jste těhotná...

 

 

Tak třeba na známé americké stránce Craigslist můžete nalézt inzeráty nabízející těhotenské testy. V článku Florida Woman Sells Positive Pregnancy Tests on Craigslist and Makes $200 a Day (Floridská žena posílá pozitivní těhotenské testy na Craigslist a vydělává 200 dolarů denně), který vyšel v deníku Independent, se můžeme dočíst o případu, kdy si jedna paní či slečna udělala z těhotenských testů doslova živnost a „nejede“ v tom sama.

Jak už napovídá i název článku, zmíněná žena si prodejem testů dokáže denně vydělat 200 dolarů. Říká, že testy prodává, aby si vydělala na vysokoškolské školné. „Když dělám bakaláře a potřebuju peníze na studium, nebyla to pro mě složitá volba,“ říká studentka o způsobu, jak si vydělává peníze. Za jeden test si účtuje 30 dolarů a zákaznic se samozřejmě vůbec neptá, na co chtějí zakoupený test využít.

 Testy prodávané zmíněnou studentkou patří zřejmě k těm levnějším. Autorka zmíněného článku na britském deníku Independent si dala tu práci a vyhledal testy v New Yorku. Zjistil, že se pohybují ve výši 25 – 40 dolarů. Vše samozřejmě diskrétně a bez jakýchkoli dotazů, proč dotyčná test shání. Jak také jinak, že?

Inzerát na fb

Podvody ženám zatím prochází i v České republice

Tím se dostáváme k hlavní věci, protože ještě nebylo zmíněno, proč vlastně existuje poptávka zrovna po těhotenských testech? V podtitulu článku je zmíněno, že existuje řada spekulací o tom, proč vlastně někdo tuhle věc potřebuje.

V článku se ale píše prakticky jen o jediném konkrétnějším možném vysvětlení, resp. se odkazuje na blíže nespecifikovaný komentář na Facebooku tvrdící, že ženy chtějí, aby si partner myslel, že je těhotná, aby mohly mít nechráněný sex. Hlavní příčina poptávky po těhotenských testech je ale v článku ze zcela neznámého důvodu ignorována. A já se ptám, proč?

Myslím, že věc je celkem jasná. V drtivé většině případů se totiž nabízí jiné a mnohem prozaičtější a uspokojivější vysvětlení dávající mnohem větší smysl. Zmíněné je i na přiloženém screenshotu jednoho inzerátu na Facebooku. Prodej těhotenských testů je určený především zlatokopkám, které prostě chtějí svým předstíraným těhotenstvím vyloudit ze svých partnerů peníze na potrat.  

Zkrátka, ženská si pořídí test za 300 Kč a pak chce po chlapovi 6000 Kč za potrat. Takových zlatokopek chodí nejen po Česku, ale i jinde na světě stále více. Jejich bezskrupulózní chování je odporné svinstvo, které si nezaslouží nic jiného než odsouzení a zavržení.  Bohužel trestné stíhání těchto žen je velmi obtížné, protože se špatně dokazuje. Nicméně už první pokusy tady jsou. A pokud se podaří první ženu takto odstíhat a uložit jí patřičný trest, další si to určitě rozmyslí.

Z facebooku

Nesmíme zapomínat na to, že vinu nesou i prodávající, protože pro jejich výmluvy typu „nestarám se o to, jak se prodaný těhotenský test využije“ není lepší a přiléhavější označení, než naprosto zrůdný alibismus. Kde existuje poptávka, je také zpravidla i nabídka. A vydělávat na předstírání těhotenství je zvrhlé ať se to někomu líbí nebo ne.

Přeji hezký den a veselou mysl!

Autor: Tomáš Zdechovský | pátek 29.12.2017 9:34 | karma článku: 39,61 | přečteno: 7449x
  • Další články autora
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.