Tomáš Zdechovský

Podporuje Petr Mach vraždění křesťanů a Islámský stát?

25. 05. 2017 12:50:40
Ano, k mé obrovské lítosti se Petr Mach v Evropské parlamentu opět předvedl jako "příznivce" ISIS vraždícího křesťany a hlavní nepřítel Izraele. Ale jako zdatný manipulátor si opět našel výmluvu, proč řádění islamistů neodsoudil.

Petr Mach ve svém článku opět lže, nehlasovali jsme pro sankce vůči ČR. Co však stojí za povšimnutí, vždy když se hlasuje o rezoluci k Sýrii, která kritizuje zvěrstva Islámského státu, hlasuje Petr Mach proti. Proč? Nikdo neví. A není to poprvé. Pak se tu prezentuje jako hrdina bojující za „české zájmy“, ale opak je pravdou. Je to Petr Mach, který buď neví, o čem hlasuje nebo bojuje za zájmy islamistů.

Mach je zdatný manipulátor, namísto přiznání svého pochybení si vybere v rezoluci o Sýrii větu, která se mu nelíbí a veřejně pak tvrdí, že nemohl pro rezoluci hlasovat. Mach ve svém článku nazvaném „Kteří čeští poslanci v EP hlasovali pro uvalení sankcí pro ČR“ se snaží splácat dohromady několik věcí jako sankce za nepřijetí uprchlíků a hlasování o rezoluci odsuzující Islámský stát a podporující snahu o najití řešení pro občanskou válkou zmítanou Sýrii. A ještě je tak hloupý, že na své pochybení veřejně upozorní.

Jenže Machovi ve skutečnosti nejde o řešení uprchlické krize. Jde mu to o to, aby nebyly odsouzeny zvěrstva islamistů. Nebo mi snad bude tvrdit, že s touto větou nesouhlasí? Proč proti ní tedy hlasuje? Četl ji vůbec? Ví, o čem hlasoval? Nepřijde nikomu snad zvláštní, že vždy, když se mají odsoudit zvěrstva ISIS, hlasuje Petr Mach proti rezoluci?

„Vzhledem k tomu, že ISIS/Dá ́iš a jiné džihádistické skupiny páchají krutá zvěrstva, mj. brutální popravy, zamlčované sexuální násilí, únosy, mučení, nucené konverze a zotročování žen a dívek; vzhledem k tomu, že k teroristickým útokům jsou verbovány a využívány děti; vzhledem k tomu, že existují vážné obavy ohledně dobrých životních podmínek obyvatel, kteří v současné době žijí v oblastech pod kontrolou Dá ́iš, a ohledně jejich možného nasazení jako lidských štítů během osvobozovacího tažení; vzhledem k tomu, že tyto zločiny mohou představovat i válečné zločiny, zločiny proti lidskosti a genocidu;“

Přes své v českých médiích opakované tvrzení, jak podporuje Izrael, to podle jeho hlasování vypadá, že chce nakonec vítězství islamistů a rozvrat států na blízkém východě. Je s podivem, že vždy, když se odsuzuje Islámský stát, Mach si najde něco, aby nemusel hlasovat proti. A teď se v článku opět vymlouvá, že je to kvůli neškodné větě o přesídlování uprchlíků. Třeba těch křesťanských, kteří konfliktem nejvíce trpí. Jen v minulých dvou měsících jich mělo přijít o život několik desítek. Navíc v rezoluci to není jako povinnost, ale jako apel na solidárnost bez jakýchkoliv sankcí, což Mach záměrně spojil.

Ano, v Hradci Králové žijeme se syrskými křesťany, kteří mají všichni práci a skvěle mluví česky. Jejich integrace je bezproblémová a kdyby přišli další syrští křesťané, tak by to rozhodně nikomu nevadilo. Ptám se. Máme tedy je podle Macha nechat vyvraždit jen proto, aby získal pár hlasů od lidí, kteří EU nerozumí a neumí si dohledat jeho lži?.

Je mi jedno, kde svobodní berou peníze na jejich obrovskou kampaň. Doufám, že ne ze Saudské Arábie. Marně hledám na google jeho články a vystoupení, která by ISIS skutečně odsoudila stejně rozhodně, jako rezoluce, proti které hlasoval. Ale možná je to náhoda. Nebo také ne. Ale to musí asi nejlépe vědět Petr Mach.

Přeji hezký den a veselou mysl!

Autor: Tomáš Zdechovský | karma: 30.29 | přečteno: 3419 ×
Poslední články autora