Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Upřímně, já se narodit v Africe, nezůstal bych tam ani minutu.

0 0
možnosti
VM

To je v pořádku, máte možnost v Africe řádně získat středoškolské vzdělání a usilovat o přijetí k univerzitnímu v Evropě nebo USA. Chce to ale práci, ne podvody.

8 0
možnosti
BR

Já bych tu dámu navrhl na trochu jinou cenu - zaplatit ze svého majetku komplet všechny náklady na pobyt migrantů, které tak radostně zachraňuje. Do posledních kalhotek a poslední podprsenky ....

3 0
možnosti
Foto

Môj brat navrhol slniečkárovi nech si zoberie migranta do domu a stará sa o neho. Slniečkár stíchol.

0 0
možnosti
JS

Já mám u pana Zdechovského problém v tom, že sice mnohé jeho názory sdílím, ale jaksi mě to nesedí s jeho reálným působením, je ve straně, která od samotného začátku nelegální migraci podporovala, podporovala povinné kvóty a jejich členka Šojdrová sem chtěla za každou cenu dostat ty své "sirotky". V EP je členem frakce, která je také promigrační a pro přerozdělování nelegálů atd., nikdy nic tato frakce reálného proti migraci neudělala. Takže se ten blog dobře čte, ale v této souvislosti má bohužel nepříjemnou pachuť.

11 1
možnosti
Foto

dobrý den, co si spíš přečíst skutečná usnesení KDU už někdy z 2015 než tvrdit, že lidovci byli pro kvóty? Byl to totiž Ondřej Benešík jako předseda evropského výboru v PSP, kdo prosadil, aby ČR odmítala kvóty...

https://www.kdu.cz/temata/uprchlici/usneseni-predsednictva

0 0
možnosti
DM

Arafat, Mandela, Gore, Obama. V tomhle panoptiku už se jedna Rakeťačka ztratí. Nobelova cena za mír je už dávno na úrovni Řádu rudého praporu.

19 0
možnosti
JS

Když ji dostala Čaputová, Obama, Arafat a další, tak proč ne. Dnes je nobelovka za mír jen k smíchu.

0 0
možnosti
DM

Teda že Čaputová dostala Nobelovu cenu mi nějak uniklo :-)

2 0
možnosti
MS

Chtěj do Evropské unie?:-) Francie se stále rozkládá po obvodu celé zeměkoule a její součástí je také spousta zajímavých ostrovů ;-) - navíc Macron je vůči připrchlíkům náramně vstřícný - takže navrhuji umisťovat je na adresu "Kergueleny, Francie, Evropská unie" :-P ...

0 0
možnosti
JK

Ďábelské ostrovy ? ;-)

0 0
možnosti
OM

Klaun Barta nikdy nezklame

0 0
možnosti
Foto

Nobelova cena míru není žádným etalonem mimořádné hodnoty minimálně od doby, kdy jí získal Palestinský ultraterorista Jásir Arafát a to bylo ještě hodně dlouho před Obamou.

18 0
možnosti
JU

J13o54s87e93f 18U66l96m91a60n

24. 7. 2019 18:04

Asi před 10 dny jsem viděl poměrně zábavný propagandistický dokument z Francie. Reportér zpovídal migranty z poslední migrační vlny. Vypadalo to asi takto:

reportér: "Popište mi váš příběh"

migrant: "No, tak já jsem žil v Iráku, už se to tam nedalo vydržet, tak jsem přišel do Evropy a našel si práci."

reportér: "To je úžasné, obdivuhodné, velmi inspirující. Kde se ve vás bere tolik energie?"

migrant: "...tak u nás je válka a ta vás naučí"

reportér: "vidím, že jste opravdu silný člověk, je neuvěřitelné, co jste dokázal"

...

Proboha co?! Co je na tom tak úžasného?! Kdejaký obyvatel ústeckého ghetta dokázal totéž, že se sebral a odjel do Británie a našel si tam práci. Co je na tom tak hrdinského, abych se z toho musel rozplývat jako francouzský reportér?! Já jsem odjel a našel si práci v 5 různých zemích, je to úplně normální věc. Dokázal by to náš soused, dokázal by to Franta z Horní Dolní, dokázal by to skoro každý, pokud by měl k tomu motivaci. No, bylo to nechutné asi jako ten jejich "Eurodame, help", který nepřekvapivě pochází rovněž z Francie.

7 0
možnosti
JU

J75o26s46e94f 59U31l85m19a96n

24. 7. 2019 17:32

Doba, kdy jsou levicoví zločinci považováni za hrdiny, je zpět.

18 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.