Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J24i12r85i 12T79i86c30h12y

24. 7. 2019 17:08

Zloradu levicoveho liberalismu "zapadu" je mnohem vice a siri se jako mor. Dnes jeste dost odolavame, ale tlak je tak veliky, ze se obavam, ze podlehneme.

1 0
možnosti
MK

Mate pravdu. Nicmene, kdyz byl na tuto cenu nominovan i Havel, ktwry povazoval bombardovani civilniho obyvatelstva jako humanitarni pomoc, tak toto je prkotina

1 8
možnosti
PB

P41e36t97r 17B36u94r98i10a44n

24. 7. 2019 16:17

On to takto neřekl. On jen vysvětloval, jak takovou akci definuje OSN. Humanitární zásah. Tj. když se má vojenskou silou zabránit ještě větším masakrům. Myslel si, že to neinformovaným vysvětlí, jenže ti si to upravili na své IQ. A pak se to začalo šířit.

8 1
možnosti
EH

Karma hlavně za to, že píšete i po volbách. :-)

Kamioňák má smůlu, protože to nedělá ve velkém. Je to stejné jako s ekonomikou. Když zkrachuje malý podnik, majitel se utopí v dluzích, možná zastřelí, a svět jede dál. Když zkrachuje velká banka, stát se může potentovat, aby zadotoval z peněz daňových poplatníků chod banky včetně prémií managerům.

3 0
možnosti
Foto

Ten hlavní problém je, že jste nějak pozapomněl na to, co tedy s těmi lidmi, které vytáhla v mezinárodních vodách. Já to celkem chápu, ono to nevypadá moc dobře, když musíte říci "Nechte je utopit." Nebo "Měla je odvázt na dohled Libye a naházet do moře." Je to sice bezpečné, ale pokrytecké.

Je úplně šumák, jestli budeme dalších pět let budovat v Súdánu školy a infrastrukturu, ti lidé jsou na moři teď, bylo by fair nabídnout alternativní řešení místo toho, které kritizujete. Floskule ve smyslu "Tak neměli nikam jezdit," toho moc neznamená.

Ale fakt by mě zajímalo, jaké konkrétní řešení (nota bene v kontextu mezinárodní legislativy nebo třeba poteciální radikalizace v případě, že ty lidi budeme topit) máte v kapsáři vy.

1 14
možnosti
KP

Může někdo vysvětlit, proč máme řešit problémy v Africe či jinde ve světě? Spasíme celý svět?:-(

7 0
možnosti
OJ

Nobelovku dostane Greta nebo ta obchodnice s lidmi. Oboje bude dobře, protože to poslouží diskreditaci této navýsost politické ceny.

0 0
možnosti
LB

Pan Zdechovský má úplnou pravdu a vše velmi dobře vystihnul, a proto znovu, stále a donekonečna nedovedu pochopit, proč se v Evropském parlamentu účastní politického dění za tu frakci, ve které je.

8 0
možnosti
Foto

Protože EPP je nejlépe organizovaná a snaží se řadu věcí řešit. Strany nelze měnit jako ponožiy. ;-)

2 1
možnosti
SB

Německo a další evropské země podle ní nesou historickou zodpovědnost za současnou situaci v Africe kvůli své koloniální minulosti.

...............

Německo a další evropské země?

Pokud vím, tak kolonie v Africe mělo kolonie pouze pár evropských států. Ostatní evropské státy v tom prostě nejedou: Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Polsko, Dánsko, Švédsko, Norko, Finsko, Island, Bulharsko, ba ani to skutečně imperialistické Rusko a řada dalších.

Takže i když pomineme, že koloniální systém skončil už před dlouhou dobou, tak v té větě chybí slovo "některé".

Německo a NĚKTERÉ další evropské země podle ní nesou historickou zodpovědnost za současnou situaci v Africe kvůli své koloniální minulosti

2 0
možnosti
ZH

Přitom zrovna Německo mělo kolonií málo a přišlo o ně po první válce. I když vlastně - poslední Německou kolonií (de facto, ne de jure) byla ČR mezi lety 1938 až 1945. Tedy očekávám nějaké zadostiučinění ze strany Rakety.

3 0
možnosti
DH

D47a58v97i60d 83H42o59l48e23c

24. 7. 2019 14:33

Proč ne, když to dostal i Obama za rozpoutání tak zvaného Arabského jara.

4 0
možnosti
Foto

Protože je to nesmysl stejně jako u Obamy. ;-)

2 0
možnosti
ZH

Pěně pohřbíváte křesťanskou myšlenku. Pokud se bude někdo strat o obětí znásilnění napíšete o něm jistě, že napomáhá znásilňování. Ale vy se vůbec nestydíte dělat politiku velice populisticky a nestydatě.

1 19
možnosti
ZH

první slovo mělo být Pěkně, ale bohužel se nepovedlo:-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.