Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Pane Zdechovský, zachovejte klid. O křeslo v EU nepříjdete kvůli tomu videu, ale neúnavnou prací Vašich kolegů Šojdrové a P. Svobody. Jejich aktivity jsou zatím zcela nedoceňené.

8 1
možnosti

R^

Dík za včasnou informaci. K nám na vesnici to zatím nedorazilo.

:-)

5 0
možnosti
Foto

To dorazí. Jen počkejte před volbami ;-)

2 0
možnosti
MP

Tak toto je samozřejmě smutné. Na druhou stranu z EU přichází tolik opravdu záhadných a těžko uvěřitelných věcí, že se potom nelze divit, že mají lidé občas problém rozlišit, kde skutečně končí realita a začíná již úplný nesmysl. Před pár lety by také bylo bráno jako hoax tvrzení, že by nám ostatní země mohly nařídit přijmout na své území cizí lidi i bez našeho souhlasu, a vida - stalo se. Stačilo, aby rozhodování o migračních kvótách bylo delegováno na Radu ministrů, kde neplatí právo veta, ale hlas většiny, a ejhle, byli jsme přehlasováni. Stejně tak si dovedu představit i ten případ s převedením Prahy pod Německo, u kterého je mi jasné, že za normálních okolností by to bez našeho souhlasu proběhnout nemohlo, ale pokud by např. někdo v EU označil situaci v Praze jako extrémně akutně ohrožující demokracii s nutností okamžitého řešení, a také to poslal na radu ministrů, kde bychom mohli být přehlasováni... To bych samozřejmě normálně považoval za nesmysl, ale vzhledem k tomu, jak to bylo s těmi kvótami, tak už si tím člověk stoprocentně jistý být nemůže. A i ten trest za neplnění kvót - sice naplněn dosud nebyl, ale nějaké hlasy se průběžně stále ozývají - že bychom měli být např. kráceni na dotacích apod., a pokud je to z úst eurokomisařů nebo jiných vysokých představitelů, tak to nelze brát na lehkou váhu.

15 0
možnosti
VB

Že se o kvótách hlasovalo většinově? Já také musí poslouchat zákony většinově přijaté Parlamentem.

Čeští politici nejsou nadlidé, kteří se nemusí sklonit před právem jak se musí sklonit jim podřízení občané.

2 1
možnosti
PB

P74e96t51r 31B46u12r58i85a62n

11. 2. 2019 16:11

Tak takovéhle konině bych nevěřil ani vteřinu, i kdybyste mi ji na apríla tvrdil vy sám osobně. Ovšem to, že třetina našeho národa je primitivní mysli, tomu věřím. Taky čtu volební výsledky :-)

7 0
možnosti
Foto

Mohu Vám přeposlat reakce lidí - věří tomu hodně lidí.

1 0
možnosti
KS

To video vidím poprvé, ale že tomu někdo věří??? Proč by ne, když lidi věří dekám proti rakovině, chemtrails a podobným nesmyslům.

6 0
možnosti
Foto

Ano, věří. A poměrně dost lidí.

1 0
možnosti
DT

Pane Zdechovský, že jste hlasoval proti (a hlavně proti sankcím vůči Maďarsku), Vás ctí.

Že nebyly zatím sankce, to je ale snad jasné, že tyhle věci se skutečně rozjedou až po květnových volbách, teď se bojí.

2 3
možnosti
Foto

To je nesmysl. Na tom žádné volby nic nemění.

1 2
možnosti
JZ

J98a78n 56Z18í31m62a

11. 2. 2019 14:53

Pokud může Cable News Network produkovat fejky denně , tak proč ne Sorosz.?

1 0
možnosti
JU

J17o37s33e25f 43U19l26m23a26n

11. 2. 2019 14:01

To video jsem neznal, ale myslím, že na Sorosovy ovečky by to zabrat mohlo...

2 1
možnosti
Foto

Nojo, ale říkejte to Zemanovým voličům. A vlastně i velké části Babišových. :-/:-)

9 12
možnosti
VP

Autor takového žvástu je si vědom, no co Češi, Moraváci a Slezané naskakují, takže čím větší ptákovina, tím více "vlastenců" tu pitomost bude sdílet. S tím nic nikdo nenadělá, taký jsme národ. K radosti to ale nepřispívá.

3 4
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.