Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Dík za informace!

A já Vám kladu otázku: Je možné, že toto je produkt ruské hybridní války? Proruské servery v celé Evropě obviňují Merkelovou a další politiky z toho, že touto cestou chtějí zlikvidovat Evropu. Já tomu nevěřím, Merkelová k tomu nemá důvod.

Neorganizují tyto akce neziskových organizací právě tito ruští agenti přes svoje proruské servery? Jen u nás jich máme dle důvěryhodných komentátorů téměř padesát, které ovlivňují náš život, naše volby, naši politiku.

:-)

2 18
možnosti
Foto

Zajímavá je jedna věc. Sebepoškozování je trestné nebo alespoň bylo. A čím jiným, než potencionálním sebepoškozením se, je vydat se na nějaké bárce na moře? Je to prostě citové vydírání a flagrantní zneužití námořních pravidel.

7 0
možnosti
OP

Pane Zdechovský, jako obvykle napíšete opatrný článek o jistých zločineckých neziskovkách. Vy jste však europoslanec, tedy někdo, do má v evropském parlamentu burácet a předkládat důkazy o vašich zjištěních. Chcete po italských hujerech, aby podali žalobu? Proč ji nepodáte vy, navíc víte, že čeští politici (asi kromě Pocheho) by vás podpořili? Člověk, který ví o zločinech je přece povinen o nich informovat příslušné orgány!!!

27 1
možnosti
Foto

To ale dáváte europoslancům příliš velké pravomoce, europoslanci nemohou "žalovat vládu cizího státu", tedy mezinárodní žaloby k Evropskému soudnímu dvoru jdou, ale fakt si to nemůžeme představovat jak hurvínek válku, by se diplomatům (v podstatě celoevropsky) dost zavařilo a kvůli čemu? aby už přestali sbírat důkazy a fakt obvinili? K odsouzení pak cesta dlouhá...

Jinak TZ o těch věcech veřejně mluví dlouhodobě, i na plénu:

- http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+CRE+20171025+ITEM-012+DOC+XML+V0//CS&language=cs&query=INTERV&detail=3-395-000

- http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+CRE+20170516+ITEM-003+DOC+XML+V0//CS&language=cs&query=INTERV&detail=2-049-000

a našla bych další.

1 0
možnosti
TP

T14o78m49á56š 72P15í66c59l

25. 6. 2018 10:48

Mýlíte se, že se to před pár měsíci bál kdokoli vyslovit nahlas. Naopak. Lidí, kteří to vyslovovali nahlas nejen před měsíci, ale dokonce před lety, bylo vždycky dost. I zde na blogu (mnozí z nich už tu ze "záhadných" důvodů nejsou). Ale tou dobou lidé jako vy ještě hlasovali pro deklarace vyzývající země k hledání přerozdělovacích klíčů a vztekali se, když na to někdo upozornil. Je hezké, že jste jako správný lidovec zaznamenal, kam vane příští vítr. Věřím, že věcí, ve kterých se budete ztotožňovat s těmi, co měli na rozdíl od vás rozum už před lety, bude přibývat.

23 1
možnosti
Foto

dám vám sem jeden článek ze začátku roku 2014, ok?

„Nechceme Evropu plnou nepřizpůsobivých imigrantů, kteří na předměstích pálí auta, prodávají drogy a zanášejí k nám radikální islamismus.“ Tuto větu Zdechovský prosadil do volebního programu lidovců pro evropské volby v roce 2014. Pokusilo se ji stáhnout vedení strany a Pavel Svoboda na základě stížností mj. od Ondřeje Lišky, bývalého předsedy Strany zelených. Mé tvrzení najdete podložené např. v článku nai DNES.cz z 10. 4. 2014: „K autorství věty, která "po anglicku" zmizela, se přihlásil Tomáš Zdechovský, který je trojkou na kandidátce. A stále na ní trvá." Autor té věty jsem já a stojím si za ní. Když tu chce někdo žít, musí respektovat naše pravidla. Ta věta není xenofobní, právě naopak," uvedl pro iDNES.cz Zdechovský.

KDU-ČSL byla tehdy na jaře 2014 ve vztahu k běžencům otevřená, nikoliv však nekritická. Z tohoto pohledu na té větě nebylo nic pobuřujícího a do programu se dostala. Svým postavením se za ni však Zdechovský u některých novinářů následně získal status kontroverzního lidovce.​

... a 2015 se kritikou neziskovek a tím, že řekl, jak většina z příchozích nejsou uprchlíci, dostal na černou listinu několika médií (a třeba u takových Otázek VM bojkot stále trvá).

https://zpravy.idnes.cz/lidovci-potichu-z-programu-stahli-vetu-proti-imigrantum-pes-/domaci.aspx?c=A140410_135633_domaci_kop

2 0
možnosti

O tomhle nás taky informovala blogerka Monika Pilloni, kterou se mnozí blogeři snažili dehonestovat, poukazem na nedokonalý překlad italského tisku (Libuše Palková).

37 0
možnosti
PA

P16e39t16r 82A77g75u75l86á72r

25. 6. 2018 10:25

Trestat je budou až po válce... Ale budou jen obětním beránkem. Ony migraci nezpůsobili. Trestat by měli jiné.

1 0
možnosti
PA

P42e12t82r 32A70g37u63l39á11r

25. 6. 2018 10:27

... nezpůsobily...

0 0
možnosti
Foto

Neziskovky přece "plní poslání" ;-)

Vám karma a dík za mapy R^

15 0
možnosti

Tak hlavně aby to pochopila Mutti s Macaronem.

13 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.