Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

D79a25n 95Š21í29d43a

26. 6. 2018 11:45

A to Vám nevadí, pane europoslanče Zdechovský, že v Libyi jsou v táborech otřesné a nelidské podmínky? Navíc jsem teď v TV slyšel, jak libyjský představitel odmítá návrhy italského ministra Salviniho.

1 23
možnosti
MM

Nelidské podmínky panují od nepaměti na různých místech tohoto světa ( této planety) a trpí tam několik milionů lidí( možná stamilionů).

Když budu chtít získat zdejší pochvalu,

stačí když napíšu, že je mi jich moc líto a chtěl bych jím všem pomoci.

Ale já nejsem pokrytec. Je mi jich líto, ale pomoci jim nemohu.

Pomáháme si vzájemně v rodině, mezi sousedy a kamarády.

Víc pomoci nedokážu poskytnout.

Tak hoďte po mně už ten kámen, ať to mám za sebou.

22 1
možnosti
JZ

Apel na italskou vládu v češtině na českém blogu je trochu... zbytečný.

A že by se u nás někdy hromadně věřilo tomu, že jsou všichni uprchlíci a neziskové organizace páchají na moři dobro, to snad nemyslíte vážně, že ne? To je na odevzdání občanského průkazu pro nepříčetnost.

3 0
možnosti
Foto

Ne není. Mé blogy jsou překládány do několika jazyků ;-) A navíc když píši blog, často k tomu posílám i dopisy. Jinak koukněte na toto: https://zpravy.idnes.cz/lod-lifeline-malta-francie-migranti-d6g-/zahranicni.aspx?c=A180613_133404_zahranicni_aha

1 0
možnosti
JS

J38a61n 96S38o77u20č70e32k

26. 6. 2018 6:35

To je dobrá otázka, pane Zdechovský. Je ale potřeba ji pokládat v Europarlamentu a tlačit na to, aby EU konečně začala postihovat tento obludný obchod s lidmi, který se před jejíma očima odehrává již několik let v celém Středozemním moři.

13 0
možnosti
Foto

Nebojte, dělám v tom hodně kroků.

2 0
možnosti
ZH

Čitelnější příklad pravé křesťanské nenávisti by čtenář těžko pohledal. Je to dobře, že se za tyhle neonarcistní myšlenky nestydíte a už nic neskrýváte. A když se nepodaří všechny migranty utopit, tak alespoň podporujme alžírské vyvážení migrantů do pouště, kde po nich ani pes neštěkne.

Jenom mám obavu, že kdyby skutková podstata záchrany na moři byla potrestána, že by na to v budoucnu mohl doplatit kdejaký bílý jachtař v nouzi. Ale co, když se kácí les, létají třísky. Kdyby po té slavné infiltraci byly důkazy pro žalobu, jistě by byla podána. Ale to vy jako dobře informovaný europoslanec odborník dobře víte. Ale, co také čekat od křesťanského politika, patřičně nenávistnou nápravnou péči. Jak vy se vlastně od stalinistických komunistů lišíte? Neznatelně. Pěkný den a Ježíše v srdci.Rv

2 31
možnosti
AB

A32d16a33m 22B40í45l53e69k

26. 6. 2018 7:34

asi jste si spletl diskuzi, reagujete zjevně na jiný článek.

14 0
možnosti

Neziskovky jsou problém ve všech oblastech,

protože snaží se suplovat činnosti správy státu a veřejných institucí. Mnoha zaměstnancům státu a veřejných institucí to vyhovuje a tak je ještě dotují ze státních a veřejných zdrojů, protože jim ubude vlastní práce. Nemusíme problémy řešit, zajistí to neziskovky.

V oblasti migrace jsou neziskovky a pašeráci pravděpodobně financovány mimo peněz od migrantů, taky z různých zahraničních zdrojů. Vydělávají na tom všichni a nejvyšší čas, aby to někdo zarazil.

V Maďarsku už našli řešení. Itálie se už také probouzí.

20 0
možnosti
JN

J75i46ř27í 65N70ě30m78e22c

25. 6. 2018 21:52

Uf, pane europoslanče dávám Vám karmu. Je super, že jste prohlédl .... nebo jste se jako Lidovec jen přiklonil v pravý čas k většině?;-D

10 0
možnosti
Foto

v textu je, že to kritizuje od 2015, tak narážku nechápu...

Ještě Vám sem hodím něco ze začátku roku 2014:

„Nechceme Evropu plnou nepřizpůsobivých imigrantů, kteří na předměstích pálí auta, prodávají drogy a zanášejí k nám radikální islamismus.“ Tuto větu Zdechovský prosadil do volebního programu lidovců pro evropské volby v roce 2014. Pokusilo se ji stáhnout vedení strany a Pavel Svoboda na základě stížností mj. od Ondřeje Lišky, bývalého předsedy Strany zelených. Mé tvrzení najdete podložené např. v článku nai DNES.cz z 10. 4. 2014: „K autorství věty, která "po anglicku" zmizela, se přihlásil Tomáš Zdechovský, který je trojkou na kandidátce. A stále na ní trvá." Autor té věty jsem já a stojím si za ní. Když tu chce někdo žít, musí respektovat naše pravidla. Ta věta není xenofobní, právě naopak," uvedl pro iDNES.cz Zdechovský.

KDU-ČSL byla tehdy na jaře 2014 ve vztahu k běžencům otevřená, nikoliv však nekritická. Z tohoto pohledu na té větě nebylo nic pobuřujícího a do programu se dostala. Svým postavením se za ni však Zdechovský u některých novinářů následně získal status kontroverzního lidovce.​

... a 2015 se kritikou neziskovek a tím, že řekl, jak většina z příchozích nejsou uprchlíci, dostal na černou listinu několika médií (a třeba u takových Otázek VM bojkot stále trvá).

https://zpravy.idnes.cz/lidovci-potichu-z-programu-stahli-vetu-proti-imigrantum-pes-/domaci.aspx?c=A140410_135633_domaci_kop

7 0
možnosti
MK

Nejlepší jak zarazit pašování lidí je zavést pravidlo že migrant který překročil hranice ilegálně má doživotně zamítnutý azyl a je bez pardonu vrácen. Žádat o azyl smí jenom na zastupitelství příslušného státu a to pouze mimo EU. No a vzhledem obtížné integrovatelnosti azyl udělovat pouze ve vyjimečných případech a to ještě na dobu omezenou a to až do třetí generace. Pokud podmínečný azyl nelze realizovat tak 0 azylantů. Dále bych s "právem" na azyl zavedl recipročně právo na vyhoštění a zrušení občanství. Pokud to právně nelze vyřešit - 0 azylantů.

Takhle to vypadá jako utopie ale ono k tomu dojde. Bohužel to bude až se situace vyhrotí do nepříčetna. Do té doby budou zodpovědní plácat něco o lidských právech atd. :-P

18 0
možnosti
ZH

Kdyby se neplácalo o lidských právech, tak byste sem nemohl napsat ani čárku, to je ovšem nad vaše chápání.

0 13
možnosti
DI

D46u51š13a88n 52I30n74g64r

25. 6. 2018 21:26

Mám dotaz. Proč se nezřídí tyto tábory na ostrovech? Lampedusa, Linosa, Pantelleria, malých řeckých ostrovech atd. ?

0 0
možnosti
JZ

Zeptejte se nějakého místního. Za kolik běháte stovku?

3 0
možnosti
MT

Kdy ? Na to nejlepe odpovi Centrala Protievropske unie v Bruseli na eliminaci puvodnich evropskych narodu, anebo samozvane vedeni EU nebot' se to tyka cele Evropy.

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.