Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

A co ta česká Okamura, Foldyna a podobná směs

3 5
možnosti
LH
JB

J36i41r25i 54B50o28r

3. 7. 2023 10:15

Nechci tvrdit že to tak není ale bylo by určitě přínosnější zabývat se podobnými problémy ČR.

2 0
možnosti
Foto

Kdo stojí v pozadí podezřelých neziskovek? Zadarmo to určitě nedělají a tak by stálo za to zjistit, kdo je financuje.

7 1
možnosti
Foto

Tohle zjišťovat je zbytečné. Nebo nám chcete namluvit, že je financuje CIA?

0 3
možnosti
ZZ

Nejprve je nutno přestat politické neziskovky financovat ze státních rozpočtů - a to v celé EU.

Dokáže to pan Zdechovský prosadit ? Asi ne.

Za co by pak Š Pánek ( a jemu podobní neziskovkáři ) pomáhal vyvážet barevné revoluce do světa ?

7 2
možnosti
LH

Začalo to už v době "radaru v Brdech" - už tenkrát různí zelení levičáci za podpory Paroubka bojovali za ruské zájmy pod heslem "mír mezi národy, Rusko je hodné a nesmíme ho provokovat".

4 2
možnosti
Foto

Je zajímavé, že místo spolupráce v rámci EU spolu státy bojují neziskovkami ale je důležité vědět, že v pozadí všeho zlého může být Rusko. Jak do toho zapadá dnešní zpráva z Německa, že pohlaví bude možné měnit jednou ročně?

7 1
možnosti
Foto

J20i54r92i 61C74i31z

3. 7. 2023 14:28

Pani Brethova, zpravy na ZDF sleduji denne a jak naznacujete je tady na blogu od ruznych autoru (tento nevyjimaje) tolik kretenovin o Nemecku, ze to skoro vzbuzuje dojem o jakemsi upadku Nemecka, i kdyz je Nemecko asi druhy nejmocnejsi stat na svete hned po USA. Zpravy na ZDF v posledni dobe informuji o novem zakone k vytapeni, ktery ma byt prijat, o vandalstvi ve Francii a vyhre AfD v jednom mestecku ve vychodni casti. Jinak se venuji napr. E-autum a lithiu pro ne (kancler Scholz dojednal dodavky z Chile), vyrobe chipu v Evrope nebo nejakym prutrzim v nekterych spolkovych zemich. Proste podstatnym vecem. Nejake neziskovky nebo genderove pitominy jsou Nemecku ukradene. Nedavno se skupinka hnupu prilepila kanagomem na cesty z ekologickych duvodu, prijeli policajti a nahazeli je do antonu, tim vse skoncilo. Zaver je zrejmy: kdyz nic neumite jako autor blogu, tak poukazujete na vse mozne jinde, nez abyste resili problemy vaseho rodneho statu. Autor nebude zvolen v pristich volbach do parlamentu EU, proto se snazi aspon nejak upozornit na sebe, co kdyby to nahodou opet vyslo?

3 2
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.