Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J13i61r97i 51V32r93a88b44e79c

26. 6. 2023 17:42

Tu ženskou věnujte do Ruska čí Běloruska. Ta nemá v českém školství co dělat. Na nejvíce ředitelkou veřejného WC.

9 2
možnosti
VS

Tomasi Zdechovsky, vy jste typicky produkt dnesniho destruktivniho zpatecnickeho “progresivismu”, coz zrejme byla podminka abyste dostal to koryto v Bruselu. Vas clanek je neuveritelne ideologicky motivovany a naprosto zavadejici. Proste,,,.... Sesmolil jste propagandistickou levicackou kravinu.

7 14
možnosti
JD

Pane Suchdole, máte pravdu. Hloupí voliči ho ale zase zvolí!!!

3 6
možnosti
MB

Učitel zde není, od prezentování vlastních názorů. Aby je sděloval v hodinách žákům. Jeho rolí je něco naučit a hlavně myslet. Od toho zde má sekty, spolky, bývalý SČSP - Dnes třeba SPD, nebo KSČm. Tam může své postoje vyslovovat ..

Svoboda slova existuje - jak moudře pravil soud. Propagandista za katedrou nemá co dělat. Jak zase hovoří obsah propuštění- z pracovního poměru. K čem má ta osoba s pochopením problém. To chce být za státní prachy stále kulatým čtvercem ? . ..

7 5
možnosti
MS

"... kvůli tvrzením, které popíraly ..." – – "která popírala" – fakt super popis pod fotografií ilustrující článek o ČEŠTINÁŘCE

0 0
možnosti
Foto

V podstatě souhlas Ona si ty dezinformace nevyráběla, ona jim pouze jako očividně "nesoudný" člověk doslova věří ... to je rozdíl oproti trestně stíhané jiné "dámě", která si dezinformace sama vyráběla ...

10 3
možnosti
Foto

Pane Boháčku, musím Vás obdivovat, jak dokážete rozpoznat, co je a co není dezinformace. Už v roce 2014 nás věrohodná mainstreamová média krmila informacemi, že má Putin rakovinu a do 3 let zemře. Loni v dubnu nás zase veškerý mainstream a uvědomělí blogeri Idnes krmili informacemi, že Rusko do 1 měsíce hospodářsky zkrachuje. Každý, kdo si tehdy dovolil mít jiný názor, byl označen za dezinformatora jako očividně nestoudný člověk, který si dezinformace sám vyrábí. Co s tím?

15 14
možnosti

Nesouhlasím s tím, že za názor by neměl být nikdo trestán. Nejde totiž o jakýkoliv názor. Pokud chceme, aby popírání (zpochybňování, schvalovaní) genocidia bylo považováno jen za názor, a nebylo trestné, zrušme zákon, který takové jednání postihuje, to je jediné přípustné řešení v právním státě, a nelze proti němu nic namítat. Dokud je ale zákon součástí našeho právního řádu, platí pro všechny. Z tohoto pohledu považuji výrok soudkyně za neprofesionální. Kdyby ta učitelka tloukla žákům do hlavy, že koncentrační tábory a plynové komory za druhé světové války neexistovaly, a že se v ghetech židé bavili a tančili, asi by soudkyně o právu na vlastní názor nemluvila. Přitom jde o principiálně stejnou záležitost.

9 4
možnosti
JZ

Zasloužená karma

7 10
možnosti
JZ

Ředitelkou nebude, to by ji musel jmenovat zřizovatel, tedy Praha 6 a ta to neudělá.

6 6
možnosti
ZZ

Jsou i jiné školy, které by ji možná rády zaměstnaly.

4 4
možnosti
Foto

Od počátku jsem byl toho názoru, a napsal jsem to i na internetu, že ve školství pracovat dále nemůže, ale že se z toho nemá dělat trestněprávní kauza. Podle mého mínění to měla odložit už vyšetřující policie a když ne ona, tak státní zástupce; k soudu se to vůbec nemělo dostat. Nepatřím od jisté doby do fanklubu české prvoinstanční justice (jejíž přehmaty pak napravují odvolací soudy – viz kauzu exministra V. Mlynáře – Testcom servis – z let 2007/2008 nebo soudně řešené následky aféry Dopita/Hanychová vs fotografující občan Motl, k níž došlo na MFF v K. Varech v roce 2012), nicméně tentokrát jsem s výrokem soudkyně v kauze Bednářová naprosto spokojen.---Že paní učitelka vykládá cosi o návratu do oné školy a rovnou na ředitelské křeslo, je je jí právo – říkat může svobodně, co chce a my si o tom můžeme svobodně myslet svoje.---Jenom na vysvětlenou, proč by neměla učit a v rámci výkladu šířit lži. Jsou pracovní místa, na nichž jsou jisté názory neakceptovatelné. Bude-li soudce řešit vraždu a tu bude hodnotit veskrze pozitivně, soudcem být z principu nemůže. Stejně tak dopravní policista, který bude řidičům tvrdit, že alkohol za volantem je přípustný a že jezdit na červenou na semaforu je povoleno. Jsou to primitivní příklady, ale na takovéto úrovni byl v podstatě „výklad“ paní učitelky Bednářové na téma ruské agrese.

5 6
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi. Začínám si myslet, že té paní jde o klasických warholovských pár minut slávy.

6 5
možnosti
Foto

A paní Bednářová je slavná i za hranicemi. V Rusku měla svých pár minut slávy v televizi.

Už tam byl veleben pan Zeman, pan Klaus. Je nepochybně ve vybrané společnosti.

15 10
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.