Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ti bohatí vždycky platí nejméně.

0 0
možnosti

Jak by neco takoveho mohlo fungovat v praxi? Jak poaznat na obliceji, ze nekdo je skutecne bohaty? Znam lidi bohate a ti chodi obleceni bidne, tedy podle obleku tezko.

Kanada, kde ziju pul stolet neni zemi snobu kteri by se vyznacovali tim, ze jezdi v drahych autech a nakupuji jen luxusni zbozi. Vubec se nedivim, ze "The Anarchist" zkrachoval!

1 0
možnosti

No ono anarchisti a komouši to vždy myslí hezky...všichni dle možností a schopností...jen nějak jsou oni všichni takoví, že oni ne ať platí ti jiní...a nakonec to dopadne jako vždy...dojdou jim peníze těch druhých...

1 0
možnosti

U nás to se zdražováním jídla, bydlení, elektřiny a bytů zas vypadá "zaplať, kolik nemůžeš".

1 2
možnosti

A kdy hodláte utnout tipec Italským dezolátům, kteří vesele obchodují s totalitní a komunistickou Čínou ?

2 0
možnosti

Čína fakt není komunistická...to je totalitní feudalismus jak vyšitý...

1 0
možnosti

Problém může být taky v tom, že spousta socek netuší, co je to Dior, Prada, Vuitton atd. Ti co tuší, by zase při slavnostním otevření mohli udělat moc velkou melu, takže asi to fakt budoucnost nemá.

1 0
možnosti

Socialismus má mnoho podob. A jako červená nit se všemi těmi socialismy vine všudypřítomná demence všech aktivních i pasivních podporovatelů. Zejména těch naivních "užitečných idiotů" toužících po spravedlivém světě, kde jsou si všichni rovni zejména v příjmech. Ve výsledku si většina bude rovna v chudobě a vyvolení se správným stranickým průkazem a nomenklaturní funkcí založenou na loajalitě k režimu si budou s mlaskáním užívat socialistické výdobytky pouze pro vyvolené. Zbytek bude hákovat,l a držet hubu a krok, aby nepřišel o nějakou vymazlenou čínskou verzi sociálního kreditu. Čest práci.

2 0
možnosti

I my máme podobné podnikatele, nedávno bulvárem běžela kauza jiste herecky provozující detskou kavarnu, ze uz to nemůže provozovata bude pořádat sbirku

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS