Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kde byla ta Vaše zásadovost ve sportu v případě invazí USA do Srbska , Lýbie a mohu ještě dlouho pokračovat.

0 0
možnosti
Foto

J26a31n 35S77v49a46t27e52k

4. 4. 2023 12:50

Nejlepší by bylo - povolit účast Bělorusům a zakázat účast Rusům (přece jen jediné provinění Bělorusů spočívá v tom, že z jejich území útočí Rusko na Ukrajinu). Navíc by to mohlo vrazit klín do "nerozborného přátelství" Rusů a Bělorusů... Ne nadarmo se říká - Rozděl a panuj!

Účast povolit jen těm ruským sportovcům, kteří splní všechny následující podmínky:

1) Veřejně odsoudí Putina a jeho agresivní válku.

2) Veřejně se vzdají ruského občanství.

3) Po dobu minimálně jednoho roku před Olympiádou žijí mimo území Ruska (bez výjimky!).

4) Minimálně po dobu 1 roku budou kontrolováni na doping jinou antidopingovou agenturou nežli ruskou.

Pakliže splní všechny výše zmíněné podmínky, potom buď mohou přijmout občanství jiného státu (a startovat za něj) nebo mohou startovat za tým uprchlíků (reálně totiž budou uprchlíky z Ruska).

Pokud uvedené podmínky nesplní, potom si mohou počkat s účastí na OH či ZOH až do doby, kdy Rusko odtáhne z Ukrajiny (a ze všech území jiných států, kde jsou neoprávněně - např. z Moldavska).

0 2
možnosti

To provinění Běloruska ovšem není tak malé. Výrazně to ovlivňuje obrannou strategii Ukrajiny. Takže - ani Bělorusy nebrat !

0 0
možnosti

Zdechovsky je opravdu perfektni clanek EU destruktivni masinerie a hlupak k pohledani. On je presne individuum, kvuli kterym je CR ve stavu v jakem je.

3 0
možnosti

Zato vy jste génius k pohledání (nikdo ho nehledá).:-P

0 0
možnosti

To co píšete je sice pěkné, ale co s tím dál? Plácání politiků o tom jak jsme strašně a neochvějně proti jejich účasti, totiž jaksi nestačí.

0 0
možnosti
Foto

Pd titulkem "Válka pokračuje je na Deutsche Welle otištěn následující text. Eine völkerrechtswidrige Invasion, basierend auf einer Lüge: So begann der Krieg der „Koalition der Willigen“ gegen den Irak im März 2003. Frieden herrscht in dem Land bis heute nicht – und noch immer sterben Menschen.

Zwischen 200.000 und einer Million Todesopfer hat der Krieg im Irak Schätzungen zufolge in 20 Jahren gekostet. Allein im Februar 2023 wurden 52 Zivilistinnen und Zivilisten getötet.

Protože má každý překladač, tak text nepřekládám.

Mám pokládat Deutsche Welle za dezolátní médium otiskující lži a výmysly? Pokud ne, pak je na místě otázka. Jsou padlí Iráčané méněcennější než Ukrajinci? Pokud ne, tak vyvozujme z Irácké války stejné závěry, sankce a postihy jako z válek dalších.

5 1
možnosti

I73v32o 92B65o90u94š61e

4. 4. 2023 10:16

A souvislosti s Ukrajinou? Nebo jenom chcete odpoutat pozornost? Proč?

0 0
možnosti

Pane Zdechovský, když v r.1999 napadlo NATO pod názvem "Spojená sílá" Srbsko a to bez souhlasu OSN, nikde jsem nečetl že byste protestoval proti účasti agresora na olympiádě v Australii v r.2000. Totéž se týká napadení Iráku a Lybie. Proč, jste neprotestoval proti účasti sportovců zemí, které se těchto válek zúčastnili na olympiádách v Řecku, respektive v Londýně. No a můžete mazat, nic jiného od vás nečekám.

9 8
možnosti
Foto

Ovšem zásah NATO v Srbsku pomohl válku, kterou Srbsko rozpoutalo, zastavit.

Najděte si snímky Srebrenice a Sarajeva. To tam udělal kdo? :-P:-P

7 6
možnosti

Rusácká propaganda by případné účasti a nadopovaných medailí náležitě využila.

10 5
možnosti

J43i41r87i 85P41i86l38n75y

3. 4. 2023 10:41

Americká účast na všech OH v době obsazení Afghánistánu byla výsměchem všem civilním obětem této země. Tak to pan Zdechovský asi myslí, ale bojí se to napsat.

10 12
možnosti
Foto

Za prvé co se týká Afganistánu, tak tam byla spojenecká vojska na základě žádosti legáně zvolené vlády Afganistánu a za druhé se souhlasem RB -OSN. Za třetí nebyla tam s cílem získat území cizího státu, ale naopak mu finančně pomoc. Ta pomoc stála jenom USA biliony dolarů a ukázala se zbytečná. Ze strany obyvatel se jednalo o snahu vystříkat ze spojenců co nejvíce peněz a nic nedělat. Proto se USA stáhlo. Cíl byl splněn a dál být v zemi, která nemá o pomoc zájem je zbytečné.

6 6
možnosti

Francie není povinna vydat ruským a běloruským sportovcům vstupní víza. A tím bude po problému. :-)

4 2
možnosti
Foto

a nebude jim technicky vzato stačit vizum kteréhokoliv státu EU, stejně jako to bylo s ruskými hokejisty při zápasech NHL v Praze?

6 0
možnosti
Foto

Z našeho pohledu ano, ale všechno je relativní, pokud dojde k hlasování OV jednotlivých zemí, tak většina států nebude mít se startem Rusů s nějakým omezením problém. Tím myslím převážnou část Afriky, Jižní Ameriky a Asie s dvěma nejlidnatějšími státy světa. Nebo se mýlím? Rád bych.

5 1
možnosti

V OSN většina států hlasovala proti Rusku a jeho agresi, a tak by tomu mohlo být i v MOV, kde by se většina proti startu Rusů mohla najít.

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.