Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J10a43n 21K54a49r33a55s74e48k

21. 2. 2023 20:24

pan Zdechovsky je politik. To, ze zde napsal nejak blog je jeho job. Pan Zdechovsky je clenem nejake politicke strany a my vsichni tak nejak mlcky akceptujeme, ze nas spolecensky zivot je politickymi stranami ovladan a i rizen. Existuji i jine moznosti, ale vetsina lidi ma rada, kdyz se vsechno dela jako vcera, citi se nejak bezpecneji a proto si vetsina populace ani nedokaze predstavit, jak by se to melo bez politickych stran delat.

No a kdyz 'chceme' (tedy ta pohodlna vetsina) aby byly ty strany, tak musi existovat politici. A pan Zdechovsky je jeden z nich. Kupodivu ho potrebujeme, i kdyz si opet vetsina naprosto mylne mysli, ze bez politiku jako je pan Zdechovsky bychonm se mohli obejit. Prave ze ne, bez Zdechovskeho mozna, ale pak by tam sedel nejaky jiny Zdechovsky - chapete to konecne?

Ten dalsi kardinalni omyl vetsiny obyvatel spociva v tom, ze politici (treba pan Zdechovsky) by meli mit nejaky nazor a za tim si stat a pro to vse delat. To je zasadni omyl. Zasadni ulohou politickych stran je, formulovat politicke cile a naznacovat mozne cesty k jejich dosazeni. K tomu , aby politik formuloval nejake cile a naznacoval cesty kjejich uskutecneni neni vubec potreba, aby tomu vsemu veril - k tomu staci aby mel jen trochu rozvinute analyticke mysleni.

Pan Zdechovsky napsal blog a tim jeho prace skoncila. Jiste, nekde bude hlasovat a nebo se zdrzi, ale to nebude vubec zaviset na tom , co je spravne a co je pravdive. To nemuze politik ani nkdo z nas objektivne vedet a proto nas bude pan Zdechovsky zastupovat podle sveho svedomi a take podle toho, jak budou prave nastaveny politicke mantinely.

Dole se nekdo pta 'asi budou brzo volby' ... samozrejme, ale to jsme chteli my obcane, kdyz jsme se rozhodli pro tu 'partajni demokracii'. Zdechovsky je jen vojacek v poli.

0 0
možnosti
Foto

Která elektrárna je na té fotce?

0 0
možnosti
JK

J58a39n 78K43a98r15a66s90e59k

21. 2. 2023 20:00

Duisburg-Walsum

0 0
možnosti
JK

No to je překvapení, některá dlouhodobá politická rozhodnutí se za nenadále války plní blbě, nastojte, pan poslanec o tom napíše zajímavý článek, děkujeme! ;-D

0 0
možnosti
VB

P. Zdechovský nedostal tolik slíbeno jak p. Jurečka. Proto ten rozdíl.

0 0
možnosti
PD

Pane europoslance, kde jste byl, když se hlasovalo o zákazu spalovacích aut?

10 0
možnosti
Foto

Až se zavedou jen elektroauta, to budeme teprve koukat.

3 0
možnosti
LC

Moskevská socialistická varianta v zemědělství byla "Plán splníme, i kdyby na chleba nebylo". Bruselská socialistická varianta je "Emise automobilů snížíme, i kdybysme se měli emisemi udusit". Mnoho pozdravů všem lidoveckým europoslancům. Plán splníme.

4 0
možnosti
JV

Pondělmí chytrá horákyně opět na scéně.:-P

4 0
možnosti
MK

Nebudou náhodou za rok volby do EP?

3 0
možnosti

Pane Zdechovský, dle článků co píšete to vypadá že bojujete proti zelenému šílenství. Realita je ale taková že to šílenství Lidovci schvalují - zákazy spalovacích motorů, chcete zdražovat díky rozšíření emisních povolenek, pan Jurečka dokonce mluvil o zvýšení fit for 55 na 57% - tedy chcete více a více utahovat šrouby. Proč si neuděláte pořádek ve vlastní straně když pak nam tady tvrdíte jak jste proti tomu?

9 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.