Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Zdechovský, o co Vám jde? Že radikální islamismus je hrozba a nemáme jej podceňovat - a co se proti tomu dělalo za ta léta - vítání migrantů v EU pokračuje dále. Všichni vidíme že politici nejsou ochotni změnit směr a přestat si hrát na lidská práva. Kdyby Vy Lidovci jste alespoň byli proti tomu, jenže jste proti tomu aby všichni nelegalové co připlují z Afriky byli vraceni - ti migranti ze všech koutů Afriky a Asie si nakráčí do Libye, aby mohli vykřikovat že prchají z nebezpečné země, přestože kolem jsou země bezpečné a EU a Vy Lidovci jim to žerete - to je prostě k pláči.

16 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.