Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to napsáno přesně. V RuSSku platí: kdo je proti RuSSku je nacista. Je to zdegenerovaný národ.

0 0
možnosti

J42i75r65i 92T72i16c50h20y

4. 4. 2022 17:27

Ted byste jeste mohl rozebrat propagandu zapadu.

2 8
možnosti
Foto

Na to tu máme Vás. :-P

2 0
možnosti

Občas je dobré si připomenout, že Rudou armádu netvořili jen Rusové: během druhé světové války zahynulo také 1,4 milionu Ukrajinců a ještě jednou tolik vojáků dalších národností. O tom, jak si představovalo Rusko symbiózu s Ukrajinou vypovídá rok 1933, kdy vinou sovětského řízení zemřelo hladem na Ukrajině až 5 milionů obyvatel.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Hladomor_na_Ukrajin%C4%9B

https://cs.wikipedia.org/wiki/Rud%C3%A1_arm%C3%A1da

2 0
možnosti

Rusů bylo v Rudé armádě jen něco málo přes 50%.

3 0
možnosti
Foto

Porosenko prislusniky Banderovcu (valecne veterany) vyznamenaval. A Zelensky zase adoroval statecne prislusniky Azov jako nejlepsi a nejstatecnejsi bojovniky. Obcanske valce zabranit neumel.

Z pohledu Ruska: Rusove jsou posedli svatozari osvoboditelu a to, ze Hitlera porazili (spolu s USA) se vyvratit neda. Bourani soch generalu 2.sv.valky si neumi vylozit jinak nez jako neuctu k tehdejsim osvoboditelum a tedy sklonem k fasismu. Ono totiz bourat sochy nekoho, kdo nas pomohl pred Hitlerem zachranit je fakt blbost. Neucta k Putinovi nebo smutek nad rokem 1968 se da vyjadrit i jinak.

2 8
možnosti

Rusáci zase adorují komunistické vrahy a zločince, kteří zavraždili daleko víc lidí než nacisté. Týká se to Stalina, Lenina, Dzeržinského a dalších. V Rudé armádě nebyli jen Rusové, ale i Ukrajinci, Gruzínci, Litevci, Lotyši, Estonci a další.

5 3
možnosti

J14a40n 19D11o26u37š34e38k

4. 4. 2022 16:15

Vylezte z europarlamentu ven. Těch nálepek je tolik, že nácek nebo fašoun se v tom hravě schovají.

0 0
možnosti
Foto

Nojo, nacista obviňuje všechny ostatní z nacismu. Nic jiného v tom není...

2 0
možnosti

Jen bych to kremelské nálepkování nepodceňoval, ono totiž zabíjí. Stačí ně+koho označit za fašistu nebo nacistu a dotyčnému jde reálně o život.

0 0
možnosti

Opět výborně sesumírováno.

1 0
možnosti

Není. Protože to v Rusku evidentně většina lidí žere

2 0
možnosti

Přesně, to vlastně přímý a nezpochybnitelný důkaz, že putinský rašizmus existuje.

Takže když už víme jak to skončí, nedalo by se to nějak urychlit, třeba, že by se v tom bunkru kde je, picnul zrovna a byl by klid. ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.