Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J95a72n 88D51o30u54š87e38k

14. 2. 2022 17:11

Hele, mě se film Absurdistán nelíbil. Takové občas vtipem se zalesknuvší béčko. Jenže...

0 0
možnosti
JL

Tak nevím. Byly doby, kdy do vědy brala Amerika každého, kdo něco uměl. Snad tedy i na pedagogické funkce. Teď Amerika usoudila, že hlavní je držet se nějakých kritérií.

0 0
možnosti
Foto

Smutné, když se jinak silná a relativně svobodná společnost stává sama sobě nepřítelem a oslabuje se tváří v tvář možným skutečným nebezpečím. Jako by chyběly inspirující osobnosti v popředí, které by měly dost prostoru pro definování skutečných a vážných výzev. Místo toho jsme svědky klouzání po povrchu věcí, jež se někdy zdají být zástupnými problémy.

0 0
možnosti

Co mně to jen připomíná ?

4 0
možnosti
OF

Pan Zdechovský by také rád vynucenou monogamii, která by zkrotila mužský sexuální apetit? Váš idol to tak má. Čtenářům bych rád poskytl i názor z druhé strany. https://a2larm.cz/2018/12/jordan-peterson-velky-kouc-alternativni-pravice/

1 9
možnosti
Foto

Asi jste ten můj článek nečetl a tak nevím, na co reagujete. A dát sem A2larm je stejné jako argumentovat Sputnikem.

2 0
možnosti
OF

A co kdybychom se podívali na jeho katolickou ideologii - kde ženy neměli právo na nic, LGBT buď končili ve vězení, v "léčebnách" nebo mrtví. Stačí se podívat na sousední Polsko, jak krásně se dokáží chovat k ženám a menšinám, stačí si připomenout na Vatikán, kde ženy nesmějí ani jíst s muži a dělají jim služky. Běžte si podat ruku s Okamurou, máte hodně společného.

1 6
možnosti
JR

J88a83n 66R94á69ž

14. 2. 2022 9:12

Dík za připomínku, kam se ubírá dříve svobodná země pod diktátem liberální demokracie.R^

Je to velkým varováním pro zatím odolávající střední Evropu.

7 1
možnosti
OF

Diktát liberální demokracie? Co to melete? Ženy dnes mohou k volbám, chodit do práce dle své volby, mají více pod kontrolou své vlastní tělo, LGBT dneska nejsou týranou menšinou, kterou někdo napouští hormony a dává jim elektrošoky a zavírá je za "špatný" sex. Rasová segregace se taky ukončila díky liberální demokracii. Pan Zdechovský udělal hodně, hodně černobílý článek - řekl jen jednu část a jen útočí, prakticky skoro nikde nedává odkazy. Pokud chcete diktát, tak se podívejte na to, co reprezentuje Zdechovský a jeho parta. Polsko, Maďarsko, Rusko - kde už ani nemůžete nic napsat jako svobodný novinář, ženy jsou omezované na právech a vznikají zóny bez LGBT.

1 2
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.