Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, zajímalo by mne, co bude dál. Děti budou za chvíli plnoleté a klidně mohou zažalovat ten spolek za porušování jejich práv samy. Jako ty, které postihl Lebensborn. Ono se to totiž nijak neliší.

1 0
možnosti
Foto

Myslíte porušování jejich práva být zneužíváni otcem?

0 0
možnosti
Foto

Pane Zdechovský, vy jste mistr manipulací, hodně jste se od Norů naučil. Mohl byste říct, podle čeho se soud v Hodoníně rozhodoval? Děti jsou ve věku, že se mají ke svým poměrům vyjádřit. Byly vyslechnuty? Ví vůbec hodonínský soud, kde a jak děti žijí? Jak upravil soud práva otci, výživné apod? Hodonínským rozsudkem jste se určitě měli ve Štrasburku i médiích pochlubit, aby evropští soudci věděli, jak se v české banánové republice soudí na politickou objednávku. Všech aktérů této smutné kauzy je mi líto a přeji jim, aby se jejich vztahy v budoucnu obnovily. Snad štrasburské rozhodnutí přinese pozitivum aspoň v tom, že občané pochopí, že všechny soudy od Hodonína do Štrasburku jsou jen šaškárny, kde dítě nikoho nezajímá. Mimochodem, osud Evy Michalákové zažívají tisíce českých otců. Vaše strana nikdy nehnula prstem pro nápravu, znovu jste u vlády, ale flek na spravedlnosti jste nechali ODsákům. Je přece pohodlnější kritizovat Nory, u nichž nic změnit nemůžete, než se pustit do nápravy doma, že?

2 0
možnosti

P78e26t14r 72P57r76o14k29o37p

25. 1. 2022 20:56

Vite, pane Zdechovsky, není ten ESLP součástí struktur, v jejichž lůně se i Vám pohodlně žije?

0 0
možnosti

Ne, to fakt není. :-)

2 0
možnosti

Chtěla bych se zeptat - viděl jste rozsudek soudu a jeho odůvodnění na vlastní oči?

Pokud ne, nemůžete nikdy opravdu znát pravdu.

Stejne jako současný rozsudek, kdy advokátka nebo paní Michalakova účelově vybírá věty.

Paní Michalakova se NIKDY neodvolala proti rozsudku , kterým ji byly děti odebrány.

Ona se odvolává, aby se s nimi mohla stýkat, což evidentně děti nechtějí. Vzhledem k internetové gramotnosti současné generace dětí, by toto totiž už dávno udělaly samy.

Takže pokud se řeší kontakt s dětmi, nebude Strasburk řešit příčinu odebrání dětí.

Nehledě na výroky našich představitelů, kteří měli možnost nahlédnout do spisu, ze kdyby se dělo i toto u nás, budou jí děti taky odebrány.

2 1
možnosti

Pane Zdechovský, přestaňte už konečně fňukat tady, na Facebooku i jinde. A začněte konat. Vy nejste redaktor, ale poslanec Evropského parlamentu! Od Vás nečekám(e) rozbory, ale účinné zásahy ve prospěch občanů. PR máte perfektní a teď si trochu vyhrňte rukávy! Držím palce k velké životní změně! ;-)

2 0
možnosti

Pane Zdechovský, jako oceňuji vaši hyperaktivitu, ale co takhle nějaká sebereflexe? I díky vašemu přihřívání politické polívčičky a honění politických bodů "kradou NAŠE děti" kauza dopadla jak dopadla.

Michaláková za zády s vaším slavnym "výborem" prohrála jeden každý soud o děti v Norsku (cca 5 soudů) a nakonec to celé potvrdil i naprosto nezaujatý ESLP. Co by chtěla víc? Nějaký galaktický megasoud? 8-o

Nejstaršímu klukovi bude 18, tak když bude chtít, může se s ní začít stýkat. To je tak všechno.

8 1
možnosti

Souhlasím s vámi, že ta hysterie a mediální kampaň byly kontraproduktivní.

0 1
možnosti
Foto

J21a11n 31S31v95a44t30e71k

25. 1. 2022 11:26

Roman Poborský (3857) napsal:

Kramny je vrah. Michaláková je dle důkazního materiálu deviant.

A nic ve zlém, ale dovolím si Vás poučit, snad se neurazíte: Člověk může na diskuzních fórech reagovat buď věcnými protiargumenty - ad rem, nebo útokem na osobu - ad hominem. Pokud si zvolí to druhé a navíc to nedokáže zvládnout bez nadávek, obvykle bývá považován za poněkud "alternativně inteligentního.".

---

Takže se vás, pane Poborský, zeptám:

Podle jakého důkazního materiálu je paní Michaláková deviant?

Pokud takový důkazní materiál neexistuje, potom jste se, myslím, dopustil právě pomluvy... je to v souladu s naším právním řádem?

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Mně by stačilo vysvětlit jediné. Děti byly odebrány kvůli sexuálnímu násilí spáchaném na nich. Kde je toto potrestano? Nebo jediným trestem bylo odebrání děti? To je přece nesmysl.

0 0
možnosti

Je to celkem běžné i u nás. Nad tím bych se nepozastavoval. Znám případy, kdy byli rodiče zbaveni, resp. omezeni na rodičovských právech, aniž by byli odsouzeni v trestním řízení. ;-)

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS