Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J51a47n 91D94o38u24š66e47k

24. 6. 2021 16:04

Sociální sítě jsou pouhou hromadou hnoje. Jako soukromé společnosti si ale mohou dělat co chtějí pokud nečiní v rozporu se zákonem.

2 0
možnosti

Vcera mi mistni administrace smazala prispevek a na 6 hodin me zablokovala diskutovat. Timto ji dekuji, aspon jsem mohl svym dospivajicim dceram ukazat, jak realne fungovala cenzura za vlady komunistu.

4 0
možnosti

Tomáš Zdechovský je mistr kvaziargumentace Falešnou analogií.

"Maďarská vláda zakazuje homosexuály, což je na stejné úrovni, jako když Facebook zruší stránky Aliance pro rodinu"

Hodně ubohé, pane Zdechovský. Jako pravicový jedinec byste měl respektovat tradiční pravidla férové argumentace a nesklouzávat k tomuto typu podvodů.

0 0
možnosti

Přesně tak, pravidla Facebooku určují majitelé. A když nejsou v rozporu se zákony...

0 0
možnosti
Foto

Sociální sítě jsou jen zrcadlem jejich uživatelů.

0 0
možnosti

J68i86r50i 12T26i55c69h77y

21. 6. 2021 16:51

My z historie vime, jak postupovala propaganda bolseviku a nacistu. Dnes tyto metody prebrala radikalni levice, velmi se ji dari, zejmena na zapade, staci se podivat, co se dnes deje v USA.

14 1
možnosti

"Bohulibý záměr odstraňovat závadný obsah, lze velmi snadno zneužít jako záminku k mazání příspěvků vyjadřujících naprosto legitimní politické postoje."

Cesta do pekla je dlážděná dobrými úmysly.

6 0
možnosti

Pane Zdechovský a víte co se děje tady na Idnesu?Za pravdu vás smáznou a za lži vás nechají!!To je divné,že!!Nesmíte říci nic proti těm a o jiných i když se tak jmenují více jak 600let.A co teprve o těch inženýrech a raketových vědcích,to je taky stejná písnička.Tak že se nic nesmí říkat jak to vlastně je a jmenujese.Tak co to je p.Zdechovský,není to náhodou cenzůra???

6 0
možnosti

Jejich asociální síť, jejich pravidla. Jakou europoslanec prosaďte, ať jsou odpovědné za zveřejňovaný obsah a hlavně, zákaz jakéhokoliv sběru osobních údajů.

Potom asociální sítě pojdou hlady a bude po problému.

Asociální sítě, den co den postrkují celý svět k propasti, kam Spojené státy dostaly 6.ledna tohoto roku. Jejich byznys stojí na provokování a zesilováním společenských konfliktů, na kterých následně parazitují. Je to vidět na faktu, že po zablokování komunikačních „stok“ Donalda Trumpa, klesly ceny akcií Facebooku o čtyři procenta, Twiteru o šest a Alphabet, matka Googlu ztratila dvě procenta. Konflikt se zmírnil, aktivita uživatelů sítí poklesla a tak reklama na kočičí granule a sexuální pomůcky tolik neponese. A on sám po odebrání této hlásné trouby v podstatě přestal existovat.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=766183

2 0
možnosti

Dnes jsem měl možnost znovu vidět " Poslední večeři Páně". Pane Zdechovský, Vaše podoba s Jidášem, je obdivuhodná.

1 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS