Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Více Evropy, néé? Lidé to tak chtějí. Pirátům rostou preference do nebeských výšek, vy jste v koalici s TOPkou ... kurňa, to se to bude po volbách harmonizovat.

0 0
možnosti
MV

Proboha snad nám nepřikážou kolikrát se v manželství má souložit;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Radši to ani neříkejte, nebo se toho v Bruseli chytí.;-D

1 0
možnosti
Foto

Bohužel, tyhle snahy, dělat z EU jeden stát, jsou cestou do pekel. V důsledku to jen to nahrává těm, kteří chtějí exit jako to udělala GB. Maastricht byla slepá ulička.

0 0
možnosti
JD

Harmonizujte koksohydráty, izolujte deriváty!:-P

1 0
možnosti
JR

J55a36n 34R73á92ž

14. 6. 2021 10:25

Jsou oblasti života, do kterých by se neměli politici míchat, zejména ti eurounijní. Především jsou rodinné a partnerské vazby i u nás vžité normy mezilidských vztahů.

PS. Velice nelibě vnímám, jak jsou k nám z Bruselu násilím importovány kulturní zvyklosti západu, které vždy, jako dříve násilný import kulturních norem východu, ve středoevropském kulturním prostoru vytvářely konflikty. A tak je tomu i teď s importem "progresivních" směrů, od novátorstvi v sexuálním sebeurčování psychicky labilních jedinců až po export interních problémů bývalých koloniálních zemí při spolužití různorodých a vzájemně kulturně nekompatibilních skupin občanů, do zemí historicky kulturně jednolitých . Na tento způsob kulturního diktátu jsme hodně alergičtí.

8 0
možnosti

Jak je možné že EK je tak liberální když ji vede Lidovkyně? Proč ji pan Zdechovský nedomluví když je jeho kamarádka a má být konzervativní?

3 0
možnosti
AL

No nejspíš proto, že EK není ANO, kde Vůdce zavelí a všichni sklapnou, protože má na něj každý telefon a on má zase na každého složku.

0 6
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.