Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PF

Civilizace se neznici sama, je treba ji pomoct a narvat vice zen do politiky.

0 0
možnosti
LC

O tom, že budou kvóty úplně na všechno, nepochybuji ani maličko. Dokonce se domnívám, že některé komodity budou na příděl.

0 0
možnosti
LH

Tak dlouho volám po tom, aby bylo minimálně 50% popelářek, gigolů, uklízečů a stěhovaček a sexisté mě odmítají vyslyšet.

1 0
možnosti
Foto

Je užitečné ale nezapomenout, odkud se celá agenda rovných příležitostí vzala: když se ženy nemohly dovolat spravedlnosti jako matky rodin, začaly zdůrazňovat svoje postavení jako ženy a byly na světě rovné příležitosti. Dnes je situace trošku jiná i obdobná. Když se nedovolají rodiny spravedlnosti, další generace mladých už rodiny zakládat nebudou (píšu v duchu stejné nadsázky, jakou je psán příspěvek pana Zdechovského)

0 0
možnosti
TT

A co prosím znamená, že "se ženy nemohly dovolat spravedlnosti jako matky rodin"? Já tomu prostě nerozumím a po pravdě mně to připadne jako bezobsažné úderné heslo feministek.

0 0
možnosti
Foto

A hádejte, odkud k nám ty kvóty přišly...

1 0
možnosti
ML

M31i67l69a77n 71L24i44b95a72l

12. 4. 2021 10:29

Je to jednoduché.

Kandidovat se bude ve dvojicích (ž+m). Funkci pak budou samozřejmě zastávat také oba.

Příklad:

Premiér/ka Babiš/Zahradníková navrhli do funkce ministra/ině školství Volného/Valachovou.

0 0
možnosti
JK

Souhlasím, jakékoliv kvóty budou jen pro srandu králíkům v jakékoliv době.

Podle mě to může fungovat jedině tak, že všichni mají právo na stejné vzdělání a následné svobodné rozhodnutí, jak se vzděláním naložit. Musí se jednoznačně odsoudit všechny pokusy na škatulkování podle zažitých, tradičních, nebo jiných metod. Společenským posláním ženy je mateřství, na tom závisí přežití druhu, ale náš druh na nízkou porodnost evidentně nevymře, takže pokud se žena dobrovolně vzdá mateřství na úkor kariéry, nebo něčeho jiného, je to normální a není možné ji zatracovat. Obdobně muž nemá povinnost být otcem, jde o svobodné rozhodnutí. Pokusy o řízení přírodních zákonů nedopadají dobře. Pro radikály jsou změny pomalé, ale jakékoliv urychlení narazí a způsobí pravý opak.

2 0
možnosti
TT

Nebudou jen pro srandu králíkům. V USA, našem vzoru, dnes ženy určitých věkových skupin (řekněme mileniálky) vydělávají víc než muži - a hádej proč. Tamní pokročilé kvóty samozřejmě nařizují nadpoloviční zaměstnávání žen v dobře placených pozicích (k jejichž výkonu stačí umět žvanit a dirigovat - to ženám jde výborně), no a z toho je ten nesrandovní výsledek.

0 0
možnosti
PK

Boj za kvóty, inkluzi a podobné "přepísknuté" akce se také hodně podepsaly na pádu a živoření socdem.

0 0
možnosti
TT

Piráti převezmou žezlo mladou rukou plnou síly!

1 0
možnosti
Foto

bojíte se o koryto nebo co ? manželka Vás uživí R^

0 1
možnosti
FD

Je třeba přísně dbát na to,aby manželství byla genderovně vyvážená,tedy jen mezi mužem a ženou.Tam by mohli s úspěchem začít!

0 1
možnosti
Foto

Je třeba přísně dbát na to, aby manželství byla genderovně vyvážená a aby i muž se podílel na kojení a ne aby kojila jenom žena.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS