Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stoprocentní souhlas. Ale řekněme si to na rovinu. Až Zeman skončí, ani pes po nějakém kanálu ani neštěkne.

0 0
možnosti

Spíš než kanál bych to nazýval tunel. Tunel Amazonka - Odra - Žlutá řeka.

1 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, že ten kanál je nesmysl. Ale ani ta 1.fáze za 15 miliard se nezrealizuje. Je to jen úlitba Miloši Zemanovi ze strany premiéra Babiše. Až Zeman skončí ve funkci prezidenta, skončí i plány s kanálem. Utratí se jen nějaké ty miliony, ale, samozřejmě, i to budou zbytečně vyhozené peníze.

1 0
možnosti

Miloš Kanálník 1 momentálně shání mikromanažera pro tvorbu strategie, jak dostat vodu do kopce a zda setkání tří moří v srdci Evropy nezpůsobí zhroucení vesmíru. Náš nejschopnější krizový mikromanažer nyní dokončuje teprve 458 stranu strategie průjezdu středně velké dodávky, naložené ampulkami, přejezdem Rozvadov a dokonce měsíce se už chce dostat až do Prahy, tady jeho práce končí ostatní ho nezajímá, tak bude mít volno na ten KDOL.

Možná po vzoru Karla IV budeme mít Hladový kanál, a hlad ten bude, protože někdo bude muset zalepit tu díru v rozpočtu a vsadím se, že mikromanažer to ze svého (tedy rozumějme z dotací co mu náš stát z našich peněz vyplatí, z EU už nedostane nic) rozhodně nedá, to vás snad ani nenapadlo.

3 0
možnosti
Foto

Ten kanál by možná v něčem mohl být přínosem, ale za tu cenu to určitě nestojí. Navíc, pokud je dnes rozpočtován na 650 mld., tak se podle tuzemských zvyklostí dá očekávat, že konečný účet by nebyl daleko od biliónu, spíš by jej přesáhl

0 0
možnosti

J72a98n 98H55á85l79a

12. 1. 2021 12:38

O nesmyslnosti projektu kanálu není pochyb, ale nějak nechápu, proč autor kombinuje dvě naprosto spolu nesouvisející věci. Navíc věci, které jsou obě s ohledem na kontext absurdní. Protože ona je pitomost i neomezená podpora živnostníků - po sto prvé:

Podporovat jen toho, jehož podnikání bylo uzavřením/zákazem činnosti z důvodu Covidu zastaveno, či výrazně omezeno (pokles příjmu v rozhodném období více, než 30%) a pouze do výše 70% z přiznaného základu daně za odpovídající měsíc minulého roku.

0 1
možnosti

Podle všeho by měla být hotova i studie na vodní cestu Odra-Visla-Dněpr-(Černé moře).

https://www.d-o-l.cz/index.php/pl/podobneprojektyswiec/dneprbug

0 0
možnosti

Nás se nikdo neptá a Zeman před volbou se nezmiňoval, nebo ano?

1 0
možnosti

J63i92ř42í 67F62o57g81e20l

12. 1. 2021 12:24

Pan poslanec dává těm svým asistentům zabrat. Tu matky v Norsku, tu migranti, tu ekologie a elektroauta, tu dotace, teď ještě stavebnictví.......;-)

1 8
možnosti

A to je dobře, nebo špatně?

3 0
možnosti

P97e27t85r 56D12r28a43p98a18l

12. 1. 2021 11:56

já bych tedy byl v klidu, že ten projekt byl formálně podpořen ještě neznamená, že se s ním taky začne. Příští vláda to prostě shodí ze stolu a nebo to potichu vyšumí dostracena s koncem Zemanova mandátu.

2 0
možnosti

Ale těch peněz, co se utopí v nesmyslných projektech a studiích s tím spojených.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS