Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Je dobré, že pan poslanec píše pravdu o svinstvu, které se nazývá Evropská Unie.

0 0
možnosti
JM

J39o32s60e62f 53M12i35k29i89n

30. 12. 2020 19:06

Líbí se Vám současná EU?

Myslíte si, že je reformovatelná do nelevicové, nedirektivní, nebyrokratické podoby?

Má smysl setrvávat v této neolevicové EU?

Já jsem část života žil v socialismu, trošku si něco občas taky přečtu a můj názor je, že v EU probíhají stejné procesy (ne tak násilné) jako v SSSR v meziválečném období. Socialismus se přesunul z Moskvy do Bruselu.

1 0
možnosti
TH

To ví ale přece každý. Ale co sakra s tím ?

0 0
možnosti
JR

J64a57n 87R19á73ž

30. 12. 2020 14:32

Skutečné cíle evropských socialistů, zavést v EU systém plánovaného hospodářství a absolutní kontrolu všech sfér života jejich občanů se postupně realizuje , i když se zatím maskuje různými regulacemi a dotačními programy. Do vzniku centrální plánovací komise EU a zřízení "Colevropského Ministerstva pravdy" podle Orwelova návodu , už moc daleko není.

PS. Resort Jourové v EK se svou náplní práce Orwelovu Ministerstvu pravdy hodně blíží.

2 0
možnosti
JR

J19a58n 70R48á81ž

30. 12. 2020 14:42

Klávesnice mobilu vytváří "hezké" paskvily jako když napíše Colevropského místo Celoevropského. 

0 0
možnosti
LC

A už EK vyhlásila heslo "Ještě tato generace bude žít v komunismu"? On ten Lenin s tou tezí o vítězství socialismu nejdříve v nejvyspělejších zemích světa snad měl nakonec pravdu. Taky se ale může stát, že novoevropané, se svým mladým progresivním náboženstvím, uvedou progresivistickou Evropu do "normálu" tak rychle, že v EP nestihnete ani v místní kafeterii dopít odpolední kafe.

2 0
možnosti
LC

Zapomněl jsem. Za blog samozřejmě karma.

0 0
možnosti
JT

J64i13r56i 16T86i46c46h43y

29. 12. 2020 16:26

Zrudy "levicoveho leberalismu" (zatim jsem nenasl lepsi oznaceni - nic spolecneho s marxismem) se siri jako mor, Multikultura, homofobie, islamofobie, kontinuita pohlavi, bily rasismus, bily extremismus, bila privelage, genderismus (hrozny slovni paskvil), BLM, metoo. Silne jiz prevlada v Kanade, USA se riti do zkazy, rozleza se v EU. Pripada mi to jako sireni fasismu nebo bolsevismu od jejich nepatrnych zacatku. Lide Zapadu jsou uz z velke vetsiny ohloupeni. V Cesku jeste zatim odolavame, ale obavam se, ze obrana nevydzi.

3 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, levicové šílenství v EU však bohužel náš malý stát zastavit neumí, proto je třeba tento spolek opustit dokud je čas !!

2 1
možnosti
KP

;-(Obávám se, že vše vyřeší "šária". Nakročeno, k tomu, je hrůzostrašně!;-€

2 0
možnosti
SB

Pane autore, již několikrát jsem to tady psal:

Člověk čte některé vaše blogy a dal by vám hodně často za pravdu. Jenže pak si uvědomí, v jaké politické straně jste, a začne pochybovat o vaší upřímnosti.

Jste v politické straně, která je v koalici s TOP 09, tedy s těmi, kteří fanaticky prosazují všechno, co přijde z EU.

Takže vaše blogy jsou stejné, jako kdyby někdo kdysi podporoval Klementa Gottwalda, ale psal do novin články proti násilné kolektivizaci zemědělství (odmysleme si skutečnost, že tehdy to nebylo možné - já píši teoreticky a jde mi o princip toho rozporu).

Někdy mi připadá, že v té vaší straně máte též onu známou taktiku policejních vyšetřovatelů: Jeden bude zlý a druhý bude hodný, takže ten zlý nalomí vyšetřovaného natolik, že ten potom tomu hodnému z vděčnosti za jeho dobrotu vyklopí všechno. Že jiní politikové vaší strany mají za úikol žehlit si to u Bruselu a vy máte za úkol žehlit to v očích občanů.

Jinak si opravdu neumím vysvětlit, co člověk vašich názorů pohledává ve straně, která jen spojencem TOP09.

13 0
možnosti
Foto

Mohl byste tedy doporučit, s kterou jinou stranou by se měli spojit, abyste byl spokojen?

0 0
možnosti
TH

takový je trend EU

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.