Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M85i51r32e41k 58M13e92d69á92k

4. 11. 2020 14:35

Proč propuštění odsouzených v Turecku vyjednávají zpravodajci a ne diplomati ?

Kolik máme vlastně generálů ? Včetně těch od hasičů a bachařů.

0 0
možnosti

To se ani nedá spočítat !!!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Všichni státní zaměstnanci mají mít slušné platy, co ?

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Stačí chytit jednoho jediného maličkého agenta a hvězda z nebe spadne natotata. Za osnovy dějepisu pro základní školy jedině medaile od ministra školství, za ricinové pohádky snad Magnesia Litera.

3 0
možnosti

Souhlas R^

Otázkou zůstává, zda jmenování od hradního hydroxyla je poctou nebo spíše opakem? Od hydroxyla není o co stát. Odmítání znamená, že BIS pracuje velmi dobře.

2 2
možnosti

J91a10n 35Z13i74e66g30l97e81r

26. 10. 2020 10:13

Pro mě není důležité, co žvaní čecháčci, ale respektuji názory odborníků. Jestliže zástupci izraelské tajné služby Mossad snad nejlepší na světě hodnotí BIS jako výbornou tajnou službu, tak je to jistě pravda.:-) Za blog zasloužená karma R^:-)

3 2
možnosti

Tak to je jistě pravda.:-) Za diskuzi zasloužená karma:-)

1 3
možnosti
Foto

plukovníci jsou vždy podezřelí.

/možná by to olemování epolety inspektorskou zahrádkou znamenalo odchod do důchodu a nebyla by nutná finanční přirážka z USA.

1 7
možnosti
Foto

taky Langley, pane Zdechovský ?

/generál s teplou vodou

2 2
možnosti

Klidně jeden výtisk knihy panu řediteli BIS Koudelkovi pošlu i s věnováním, aby něco začal dělat s islamisty v českých mešitách.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/BIS-prestan-cenzurovat-ucebnice-dejepisu-a-nahanet-kazdeho-Rusa-s-kufrikem-a-res-islamisty-v-ceskych-mesitach-Exmuslim-ma-tyto-zpravy-624871

Tak nějak vyzývá Lukáš Lhoťan pana Koudelku, který zcela trestuhodně prakticky neřeší nebezpečí islámu který se zde rozmáhá. To je dle Vás pane Zdechovský na vyznamenávání tohoto pána?

5 2
možnosti

Pardon, pořád otravně opakuju, že nikdo není dokonalý - na toho Koudelku s americkým metálem od CIA, jsem fakt úplně zapomněl. Díky za připomenutí , pane europoslanče:-)

1 5
možnosti
Foto

možná jenom chybí výčet českých medailí

0 3
možnosti
Foto

Co když pan Koudelka pracuje tak dobře, aby ukázal Zemanovi, jak je dobrý.

Ale do těch učebnic dějepisu se fakt plést neměl. A ne takovým způsobem.

5 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.