Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dnes s panem EU poslancem souhlas, není sporu. Pokládám si často otázku - nebýt éry CCCP a lidodemo - byl by svět lepší? Byl by Pakistán jiný? Asi by nezůstal britskou kolonií. Nebo Kuba - vládl by tam nějaký proamerický diktátor?

1 0
možnosti

J13a19n 89Z90i73e88g32l48e41r

19. 10. 2020 12:11

Zasloužená karma R^:-)

4 1
možnosti

To je skutečně výsměch všem skutečným demokraciím. Jsem také pro odchod z této pofidérní "rady". Při tomto složení ji nikdo nemůže brát vážně (což se také víceméně děje).

5 0
možnosti
Foto

A kde jinde, než na tomto bojišti tu ideu demokracie protlačovat?

0 3
možnosti
Foto

Úteci z bojiště není řešením. Není známo, že by Izrael měl nějaký vítr z kritiky ze strany OSN, není známo, že by kvůli tomu padaly izraelské vlády, takže co.

Ono pokud někdo kritizuje poměry někde jinde než u sebe, mimoděk tím upoutává pozornost na poměry své vlastní. Jak ostatně ve svém příspěvku sám dosvědčujete na faktech.

0 6
možnosti
Foto

Izrael nemá vítr z kritiky OSN. Jen ale tato instituce postrádá smysl.

7 0
možnosti

Není k tomu, co dodat, velká KARMA R^

5 0
možnosti

Pokud je to tak, jak píšete, je to příšerné, ale odchod z těchto struktur není řešením, demokratické a právní státy by měly zdravě zatlačit svou aktivitou na změnu poměrů ve prospěch demokracie a práva. Zdá se, že podobná situace by mohla hrozit i na úrovni WHO, ale opět se tu zřejmě projevuje slabost demokratických států - pro samé ohledy k zemím, jejichž vůdci se tváří ukřivděně či "vstřícně", si západ. civilizace podřezává větev pod svým zadkem. Přičinlivé jedince v horším slova smyslu už dávno přitahují různé další mezinárod. instituce (např. ty, jež souvisejí s financemi), opět si demokratické a právní státy musejí dát pozor, kdo všechno se tlačí do popředí, kdo předkládá světu "nezávislé odborné" analýzy, kdo měl hlavní slovo v týmu. Osobně bych preferovala, kdyby vyspělejší země hájící lidská práva donutily např. své podnikatele přesunout jejich zájmy mimo problematické totalitní státy. Máme výhrady k Číně? Nevyrábějme tam tedy např. léky.

3 1
možnosti
Foto

ANo, ale kdo je bude reformovat? Podle mě za současného stavu musí někdo bouchnout do stolu a říct, že takto to nejde.

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.