Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J51i57r90i 85B31o31r

5. 10. 2020 10:59

A co třeba povinná solidarita zdravotního pojištění a důchodů, to vám jako protimluv a pitomost nepřipadá? Zkuste přemýšlet.

0 0
možnosti
Foto

Nebojte se, to určitě z EU přijde pane Bore. A budete si muset v zájmu snadného života migrantů v ČR povinně odtrhávat od úst - aby měli zdarma zdravotní péči, bydlení a kapesné ve výši o jaké se vám ani nezdá. Slyšel a nebo četl jste již něco o tom, že se v Česku staví migrační a azylová centra?? Vše pomaloučku, potichoučku a hlavně nenápadně a budou jich tady náhle desítky tisíc. Problém je hlavně v tom, že všechny přímořské státy EU zkrátka vnější hranice na vodě zatím ohlídat neumí - a tak tady sem napřed všechny Plaváčky pustí a potom teprve začnou přemýšlet, jak by se jich správně právně navždy zbavily (??). ;-)

2 2
možnosti
Foto

J78o41s75e69f 37B48á46r40t69a

5. 10. 2020 10:18

Pokud ty nařízení z EU budou prosazovány povede to akorát k posílení stran, jako je SPD (u nás už roste), Salviniho...

3 1
možnosti
Foto

A jak jinak by měly být nařízení z EU prosazovány?

0 0
možnosti

Už nějaký čas, pane Zdechovský, mám pocit, že máte dvě tváře. Jednu loajálního EU politika, druhá pak hezky se tvářící do řad svých voličů. Nový návrh na přerozdělování je v podstatě navlečení toho starého do sametu. Vé čtyřkou vyhozený dveřmi, se vrací oknem a vlastně i s Vaší pomocí, když tvrdíte, že to má sice mouchy, ale nápad to není špatný. Další kolečko salámu ukrojeno.

6 3
možnosti
Foto

Pane Kloboučníku, nemáte pravdu a je dobré si ten článek pozorně přečíst. Já přesně popisuji, co je potřeba změnit, aby byl návrh funkční. Jsou tam pro i proti. Určitě je nutné vypíchnout, že se mi libí, že první posuzovací procedura bude trvat několik dní - to je věc, kterou dlouhodobě prosazuji.

1 0
možnosti

Díky za kvalitní zhodnocení situace. Jsem rád, že aspoň někteří politici se umí objektivně vyjádřit a nejen strašit, vyřvávat nesmysly a snažit se ve vlastním zájmu manipulovat s davy.R^

3 1
možnosti
Foto

Díky za Váš čas si to přečíst.

0 0
možnosti

Protimluv a pitomost? Kdepak, je to cimrmanovská klasika!

... a nakonec sám rád musel uznat ... ;-)

0 0
možnosti
Foto

A o jakou část mistrova díla se ve svém tvrzení opíráte ;-)

0 0
možnosti
Foto

A co takhle: jeden za všechny, všichni za jednoho. Je to protimluv a pitomost.

Vy byste měl prosazovat negativní řešení: Členský stát EU není povinen dávat oprávnění k dlouhodobému pobytu, pokud by počet osob převýšil 10% občanů daného státu. Oprávnění dlouhodobě pobývat na území daného státu neopravňuje k volnému pohybu těchto osob přes hranice tohoto státu.

0 1
možnosti
Foto

Pane Řezníku, to platí. Členský stát není nic povinnen nikomu dávat a je to na jeho rozhodnutí. Ale to, co je velmi důležité je, že ten, kdo bude odmítnut, aby se dostal zpět do vlasti. A to je pro mě alfa i omega.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS