Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

a nějaká konstruktivní kritika?

0 0
možnosti

Opět jste pane nesklamal. Vám ten Babiš fakt musel něco udělat že.....Když se sestavovala vláda nebylo nikoho kdo by se odvážil do ní vstoupit a nyní máte jen ubohé kecy. Tak počkejte na volby a uvidíme ty Vaše osobnosti co tento stát vyvedou ze stávajicího marasmu. Pokud budou jako Vy tak to bude ješťě horší než toto co tu máme. Lidé fakt nemají koho volit, tak volí menší zlo. Vám podobní eurohujeři to nezachrání.

1 0
možnosti

Jaké menší zlo? Vyhánění čerta ďáblem určitě menší zlo není. ;-D

A teď se rozpovídejte. Kdo z ostatních politiků vlastní soukromé firmy závislé na dotacích a státních zakázkách? Který další politik vlastní média? Tedy, který další politik by byl v tak velkém a soustavném střetu zájmů? Kdo lže aspoň srovnatelně s Babišem? Který další politik má zjevnou snahu privatizovat stát? Který další politik má na triku tolik průšvihů, že mu nezbývá než se držet funkce zuby nehty, aby nešel hned do basy?

Hle, to co jinde zastane zástup lidí tak ze dvou až tří stran, zde to všechno dohromady zmákne jeden pracant. No není to kouzelné? Koblihu?

4 0
možnosti

J88i25r78i 88D34v36o70r52a35k

24. 8. 2020 17:33

Hmmm... tak Vas bych si predstavoval jako noveho predsedu Vlady. Otocil by jste nejakym knoflikem a hned by vsechno fungovalo a Statni dluh by byl "rovna se nula". Ach jo, asi budete ten nejlepsi...8-o[>-]

1 1
možnosti

P66e71t94r 30M71u70n26z83a75r

24. 8. 2020 16:02

Po politické stránce máte možná pravdu (však když se ten poskok v únoru prsil, že jsou připraveni, tak jsem okamžitě objednal respirátory), ale rozhodně bych se neoháněl odbornými názory p. Zimy, jehož hlavními přednostmi je schopnost budovat svoji kariéru.

2 0
možnosti

Copak vláda!, ale Zdechovský...:-)

0 0
možnosti
Foto

Já ne, já to mám od nohou ;-)

1 0
možnosti

https://www.facebook.com/1654645619/videos/10220483790758847

Už jste slyšeli pohádku o Patulovi a Matulovi? Ne? Tak tady ji máte.:-P

3 0
možnosti

Pámbíčkáři by měli zpozornět u stvoření co nikdy nespí a zvládá levou zadní vše a také být všude najednou. Zpívající servilní, oddaný ministr s největší devizou což je nepřítomnost sebeúcty, nepodlehne tlaku zvenčí, neví o něm, pozornost má upřenu pouze k vůdci. To vše je ještě prkotina proti vedoucí účtárny pozvednutou na makroekonomickou mezinárodní úroveň, kde kvalifikací je její ostrý jazyk, bohužel pouze český. Aura strážkyně každé státní koruny se rozplynula současně se schodkem 500 miliard. Do vzniklé trhliny okamžitě socani vrazili klíny a už ji roztahují. Těžko účetní brání korunky, když dostane příkazem hledat další desítky i stovky miliard a i když je to těžší jak najít Peroutkův článek, tak je najde. Zázrak. A tenhle zázrak umí dělat každý týden. Den zúčtování přijde, jen velký vůdce a jeho poskoci věří, že ten účet bude předložen už někomu jinému. Komu? No přece našim dětem, jejich dětem a jejich dětem, zatím. Takže kdo je volí, jsou to sobci žijící tady a teď, po mě potopa. Tenhle přístup v nás vypěstovala doba komunistická a současný vůdce to zdárně přiživuje za potlesku právě těch komunistů, co nás poslali do temna poprvé, dnes se to opakuje. Jen slepec to nevidí.

1 0
možnosti

P95e15t61r 34D37r10a81p10a26l

24. 8. 2020 11:38

Zpívající servilní, oddaný ministr ...to byla Parkanová?

2 0
možnosti

tak až vyhrajete volby, tak jsem opravdu zvědavý na ty osobnosti ve vládě za lidovce. Apropo, který že to ministr dopravy šlapal pěšky 100km, protože nesplnil slib a nezprovoznil úsek dálnice v termínu, jak slíbil?

2 0
možnosti

Babiš vládne také proto, že osobnosti v jiných stranách nejsou a v nejbližší době nebudou

Ministerstvo dopravy a jeho podřízené instituce jsou velice problematické rezorty, stačí si projít seznam ministrů a ředitelů. Hlavně jejich krátkou dobu působení. Mnozi se ve funkci ani neohrali. Nikdo nechce mít ve svém CV pracovní pozici na které nevydržel a vysvětlovat proč.

KDU-ČSL rétorika antibabis, k lepšímu výsledků ve volbách nepomůže.

3 2
možnosti

Je to proti Babišovi - dnes úplný souhlas!:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.