Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pravda je,že i za dřívějších vlád se moc dálnic nepostavilo. A když už tak většinou

předražený a nekvalitní.Ale je dobré si uvědomit, že ne všechno u nás je špatné,

např. Kdo ve světě se může pochlubit, že má Letiště Václava Havla? Jenom my!

To přejmenování mělo stát 80 mil. a asi to platilo Ministerstvo dopravy. Nebo se na

to složila rodina a ostatní kamarádi?Pokud jsme hrdí na takovéto ptákoviny, nelze

se divit, že na předražené dálnice nezbývají peníze.

1 0
možnosti

To přejmenování na Havla byla pěkná hovadina, souhlasím.

0 0
možnosti

Musim si vzpomenout na jednoho Silvestra na Radio Praha nekdy ze 60-tych let, kdy Vlasta Burian rekl: v Cesku je hodne dalnic...to proste jedes a 'dal nic'

0 0
možnosti

Pane autore opět bláboly. Vždyť ten stav všem vládám od převratu vyhovoval. Pokud bude legislativa tak bezzubá jak je, tak to bude i za Demobloku stejné. Pokud budou tzv. spolky podávat žaloby bez toho aniž by po prohraném sporu uhradily veškeré škody, tak to bude stejné.

2 0
možnosti

J35a55n 92K21o10z33l94e68r

5. 8. 2020 8:25

Člověk který nepochopí proč jsou dálnce nekvalitní by neměl sedět v Europarlamentu takže jednoduché vysvětlení : pokud by dálnice byly superkvalitní co by dělali lidé kteří tyto dálnice staví - další nezaměstnaní že Zdechovský

1 0
možnosti

Pane Zdechovský víte co je nejhorší, né to, že se nestaví ale ono se ani neopravuje. Jen se podívejte na stav krajských silnic a o stavu silnic II. a III. tříd ani nemluvě. Někdy se podívejte na jednotlivé SÚS kolik evidují silnic v nevyhovujícim nebo v havarijním stavu. A každým rokem je to horší a horší. A každým rokem slýcháme o kolik se navýší výdaje na tyto opravy.

Než vaše konstatování o stavu silnic a dálnic by mě zajímalo vaše řešení tohoto stavu.

Máte vůbec nějaké ????

0 0
možnosti

P82e12t34r 14N32e23m39e78c

4. 8. 2020 18:55

Ostudou Česka je udavač Zdechovsky

1 1
možnosti

Může být, že kritikou ostatních pouští mlhu....

1 0
možnosti

Vymlouvat se na ekospolky, jen podtrhuje neschopnost vladnout zemi. Navic. Kdyby slo ekospolkum u nas o ekologii, tak by take bojovali o cistotu nasich rek. Ze to jsou stoky skoro uz od pramene, to je vubec netrapi. Je to tady pekny kocourkov.

2 0
možnosti

J44a44n 71H89y85n94e10k

4. 8. 2020 11:38

To je opět pan europoslanec, který kritizuje, ale nic ze své pozice neudělal, potažmo jeho strana, která byla v několika vládách.

4 0
možnosti
Foto

Myslím, že se mýlíte a to buď z důvodu špatné paměti nebo neschopnosti rozlišit, že poslední ministr za KDU-ČSL byl pan Šimanovský a za něj se připravilo a začalo stavět mnoho kilometrů dálnic a silnic.

0 1
možnosti

Blokování výstavby dálnic majiteli pozemků, to, pane Jaroslave Řezníku, nemůžete myslet vážně. Snaha bránit svůj majetek před násilným vyvlastněním se vám jeví jako obstrukce? Jste komunista?

1 0
možnosti

Nevím kam s podobným prohlášením míříte. Býti - podle vás - nekomunistou by v tom případě stát postavil jen kousky na sebe nenavazujících komunikací.

Máte jednoduchý život rozlišovat jen dvě barvy,

2 0
možnosti
Foto

M95i31l34a27n 74S15u33t96a

4. 8. 2020 7:21

Dalnice = jeden z mala relevantnich duvodu ke kritice teto vlady. Ale ferove bych podotkl ze ani za predchozich vlad se dalnice nestavely a kdyz tak za neskutecne ceny. Vzpomenme jen na pusobeni Alese Rebicka z ODS a 'jeho' firmu Viamont a Rebickuv nasledny nakup SK Slavia Praha, luxusni jachty, atd. realizovany zrejme z ministerskeho platu:-)

https://www.idnes.cz/zpravy/archiv/politik-ktery-je-poradne-za-vodou-ales-rebicek.A100720_125133_kavarna_chu

8 0
možnosti

Od roku 2013 vládne ANO s ČSSD. Měli dost času na to, aby situaci změnili. Jenže oni raději investují do svého voličského elektorátu, aby si zajistili co nejdelší vládnutí.:-/

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS