Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Nepokoje v Dijonu nejsou důsledkem nezvládnuté migrace, nýbrž důsledkem umožnění migrace.

Nepokoje v Dijonu jsou důsledkem naprosté rezignace západoevropských vlád na vymáhání dodržování pravidel od těch, kteří se ukázali být nepřizpůsobivými a agresivními. Těmto lidem bylo neoficiálně, ale v praxi zcela zjevně přiznáno právo činit, co chtějí a vzít si území, jaké chtějí. O to tvrději tyto vlády začaly perzekuovat bezúhonné občany, kteří tím trpí a kteří si dovolují s dosavadní politikou nesouhlasit.

Tito občané volí politiky, kteří nechtějí v tomto šílenství pokračovat a chtějí se vrátit k řádu a rovnému přístupu ke všem. Dosavadní politická reprezentace, média a občany nedobrovolně financované tzv. "neziskové organizace" cítí, jak ztrácí půdu pod nohami. Kopou na všechny strany a občany a politiky, kteří na této cestě k anarchii už nechtějí pokračovat, nazývají xenofoby a populisty, ne-li ještě horšími jmény.

Vy, kteří jste tohle umožnili, se budete moci považovat za mimořádně šťastné, pokud dojde jen k výměně na politických postech a nedojde k pučům, revolucím a dokonce občanským válkám.

16 1
možnosti
JZ

Mám dojem, že kdyby nebylo migrační krize, tak by si ji okamurovci, lepenovci a spol. museli vymyslet. Ono SPD umí akorát mluvit a strašit, ovšem skutek, utek.

1 9
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.