Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane europoslanče, vy sám neumíte vyřešit nebo účinně pomoci nikomu o kom tady píšete (Michaláková, český řidič v Řecku, české dodavatelské firmy ochranných prostředků, kamery na měření tělesné teploty). Vypadá to, že jen honíte politické body pro svou další kandidaturu. Myslíte, že ministr Vojtěch nakupuje osobně? Nebo má na to lidi. Proč nepoukážete přímo na jejich chyby? Pokud je pravda že jste absolvoval všechna uvedená jednání osobně, nepochybně tyto informace tajíte. Proč?

0 0
možnosti

R^

Bohužel, lhali nám! Slibovali respirátory a roušky a nedali nic! Vybavili policii, hasiče, politiky, ale lékaře vybavovali až jako poslední!

Co to je za spolek? Babiš, Zeman, Filip, Foldyna, Okamura, Klausové...? Co to je za flastence? KSČM+SPD+Trikolora jedno jsou!

:-)

3 0
možnosti
LH

ale vzdyt to byla chřipečka rýmička ještě nám chtěli zavřít rouškama ústa, tak budte rád že neutráceli nebo??? je to jinak.... ;-D;-D

1 0
možnosti
TT

Podrýváte svými falešnými obviněními autoritu vlády a kladete jí překážky do cesty ke zvládnutí této pohromy, ohrožující život nás všech! Jak se opovažujete!! ;-€;-O

;-)

1 4
možnosti

Pravda podle Vás ohrožuje život? :-)

0 1
možnosti
PN

P39e11t30r 84N39e56d82v72ě80d

25. 5. 2020 11:29

Na stránkách MZ je nějaký zdůvodňovací dopis proč objednali to, co objednali.

Je fajn, že jste zřejmě dokázal dostat kamery od české firmy ( navíc kvalitní) na světlo. Vidím vždy takové jakoby vzkazy přes média a soc. sítě a tak bych se pane autore chtěl zeptat, zda jste v období, kdy se začala potřebnost kamer probírat, obrazně řečeno stál před MZ s majitelem firmy se vzorkem a doklady a dožadovali jste se vstupu s tím, že máte to, co je dnes potřeba? Vy, nebo nějaký kolega aby Vám otevřeli a ten majitel proto, aby řekl co umí jeho kamera, kolik to bude stát a kolik jich je schopen dodávat za nějaké období. Ptám se, protože třeba při povodních se běžně lidé disponující technikou sami nabídli třeba starostům a začalo se pracovat prakticky hned.

2 2
možnosti

Chcete naznačit, že na ministerstvu zdravotnictví je banda neschopných matlalů, kterým když nenaservírujete řešení až pod nos, skočí na špek i tomu nejprůhlednějšímu šizuňkovi?

No to snad ne, tak troufalé nařčení8-o

3 0
možnosti
MS

Vojtěchovy odborné kompetence k vedení ministerstva se pěkně ukázaly včera v OVM, kde si ho v problematice chybovosti a vyhodnocení různých typů testů namazal na chleba Martin Kuba. :-P

4 1
možnosti
RC

Taky jsem to videl.... cekal bych, ze po dvou a pul mesicich intenzivniho zapojeni v problematice, bude mit Vojtech alespon nadprumernou znalost problematiky... A ono houby.

Pro ty, co to nevideli:

Kuba: jak merite smrtnost?

Vojtech: jako pomer poctu zemrelych a nakazenych

Kuba: jake cislo nakazenych pouzivate?

Vojtech: tech 8500

Kuba: ale to je spatne, kdyz uvadite promorenost 3 promile, cca 48 tisic lidi, pak pocet zemrelych musite merit vuci tem 48 tisicum a nikoliv vuci nakazenym, ktere prokazaly PCR testy.

A ja bych dodal: a spravny vypocet by pocital jen ty zemrele, co na covid ZEMRELI, nikoliv zemrele, co zemreli s COVID. Minimalne v tom smysly, ze COVID byl spoluvinikem umrti. To ale asi nikdo ani nezjistuje i kdyz Vojtech neustale poukazoval na polymorbidity.

7 0
možnosti
RC

Abych pravdu rekl, mne celkove ty termoteplomery prijdou jako preceneni drahe hracky. Pred cca mesicem jsem byl davat krev. Na vstupu setra merila tim rucni termoteplomerem. Vysledek? 35.9 stupnu. Blbost, ze?

0 0
možnosti

No a z téhle kategorie jsou ty čínské hračky, co je ministerstvo (se švýcarskou přirážkou) kupuje.

3 0
možnosti
JJ

Marně přemýšlím, jak se pozná česká firma. Asi když se koupí v Rakousku Pandury

a ty se se slevou nechají vyrobit v Tatrovce. Nebo se koupí v Itálii zmetky boty pro armádu a potom se zjistí, že je vyrobil a dodal invalidní důchodce ze Lhoty. A takhle

se dá pokračovat až do úplného zblbnutí. Ten problém se jmenuje globalizace.

4 0
možnosti
PB

P55e76t59r 32B62u12r51i24a16n

25. 5. 2020 10:47

Karma.

Jen připomenu některé odborně velmi fundované protiargumenty příznivců ANO, které se zde v souvislosti s touto kauzou mohou objevit:

- Nikdo nevěděl co má dělat, všichni tápali, lépe předražená zakázka než mrtví lidé.

- Zatímco vláda makala, opozice jí házela klacky pod nohy.

- Po bitvě je každý generál, antibabiš vás nezachrání.

- Mňam, mlask, to je ale dobrota, byl by tam ještě jeden s tou jahodovou marmeládou?

15 0
možnosti
PP

P95a58v75e91l 65P75o66n50e41c

25. 5. 2020 16:11

Pro jistotu připomeňme i fundované argumenty některých kritiků koronavirových opatření:

- Lépe pár mrtvých, nežli předražená zakázka.

- Kdyby k tomu pustili mě, byl by tu dávno ráj a ještě ušetříme.

- Všichni jsou blázni, jen já jsem letadlo.

1 2
možnosti
PP

P27a17v44e16l 60P26o34n15e37c

25. 5. 2020 10:26

Stačilo málo a mohli jsme číst podobnou kritiku: proč se kupovaly nefunkční české kamery v době, kdy vláda měla nabídku levných a kvalitních kamer čínských ;).

0 9
možnosti
PB

P63e27t56r 45B76u81r63i37a20n

25. 5. 2020 10:48

Upřesně to "málo", ať se taky zasmějem. Dík.

4 0
možnosti
JF

J13i94ř15í 15F95o85g87e36l

25. 5. 2020 10:18

Pan Zdechovský lže, když tvrdí, že v nemocnicích v celém státu funguje jen jedna termokamera.

2 7
možnosti
RC

A nebo ho zcela manipulativne obvinujete z neceho, co z clanku plynout nema a ani to tam (kome maleho podnadpisu NENI). Jedna cast je sice nadepsana, jako kdyby byla v nemocnicich jedina, ale kdyz si text prectete, tak z textu plyne, ze z mnoziny tech cinskych a tech od Workswell funguje jedina. Protoze z te prvni skupiny zadna nedorazila a z te druhe je namontovana jedina, ta zapujcena do nemocnice MIMO vztahu s MZd.

8 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS