Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jste europoslanec, ale svými populistickými články se propadáte na samé dno. Jaký má tento článek vlastně smysl? Snad jen se ukázat u "obyčejných" lidí znevěrohodňováním soudu, který dle mého názoru našel na české poměry nevídanou odvahu a vcelku včas r o z h o d l !! Nevím o tom mnoho, ale Vy také ne, jde jen o zprávy z médií.Jen připomínám, že média a veřejnost zpočátku Kramného velice litovali a vládlo veřejné pohoršení nad tím, že ho egyptská zadržovala. Pak pod tíhou skutečností se to začalo obracet a svědčili proti němu i členové jeho rodiny. Byla to doba otrav z jídel v Egyptě, dle mého laického a dle mediálních informací získaného názoru šlo bohužel o připravenou vraždu. Jen podcenil egyptskou policii....

0 3
možnosti

Proč by se Kramný otravoval s elektrickým proudem, když mohl lehce do Egypta propašovat "zázračné bylinky"... Sobě dal trochu , aby to nebylo podezřelé a manželce a dceři pořádnou dávku, ani jim tam nezavolal pořádně pomoc...

1 1
možnosti
Foto

Jaké bylinky mohl snadno propašovat a nenapadlo Vás, že by se na ně při pitvě přišlo?

Spíš spoléhal na nekvalitní patologii v Egyptě

0 2
možnosti

L92u64k89á49š 25M91u60s92i18l

29. 10. 2019 14:08

Problém je v tom že většina lidí nikdy nic neřešila před soudy a proto si vůbec nejsou ochotní připustit, co to je za komedii.

Já bohužel již pár jednání zažil a musím konstatovat, že rozsudek měl ke skutečnosti poměrně daleko a způsob hodnocení důkazů jsem nepochopil dodnes.

A navíc, co je úplně nejhorší důležitější než pravda a důkazy je váš advokát.

8 2
možnosti
Foto

Jednou mi předseda u Okresního soudu v HK řekl, že k soudu se nechodí pro spravedlnost, ale pro rozsudek. Tehdy mě spadla brada a pochopil jsem, že soudy nejsou cesta. A to si řady soudců obrovsky vážím a vím, že mají smysl pro spravedlnost.

2 0
možnosti
Foto

Nevím, na co zemřely žena a dcera pana Kramného, ale vím, že se tento pán choval "divně" jak v době jejich smrti a pár hodin po ní, tak i v době následující. Chápu, že za to nemůže být odsouzený, ale to jeho chování bylo myslím pro něj hodně přitěžující skutečností.

2 3
možnosti
Foto

Dobrý den, mohu zcela subjektivně konstatovat, že také divně vypadáte a je otázka zda si nějaký trest také nezasloužíte? :) Ale vážně, ona existuje nějaká norma - vzorec chování, podle kterého můžeme označovat kdo se v situaci, kterou nikdy nezažil chová divně či málo divně?

Četl jsem v Ústavě čl 1. že jsme demokratický právní stát, a je přeci zcela nepřípustné někoho soudit podle přesvědčení nebo názoru ulice, že se choval divně ! A o tom je celý případ Kramný

7 1
možnosti

Myslím, že jak v Egyptě, tak v Česku se okamžitě na případu začaly podepisovat zájmy různých lidí. Egypt pochopitelně nechce zničit svůj turistický ruch pověstí, že se u nich platící cizinci vraždí, anebo že jsou jejich hotely tak nebezpečné, že v nich turisté umírají z jejich zavinění. Do Česka se ostatky obou žen dostaly až za dost dlouho, a tak se tu objevují velmi opatrné názory lékařů a i znalců. Naši kriminalisté mohli vyšetřovat až z toho, co dostali od Egypta s velkým zpožděním. Neviděli bezprostředně indicie a místo činu. Je to, jako prověřovat skutečnost z řečí jedna paní povídala. Při stavu, jaký panuje v našem soudnictví a případy se táhnou léta, k ani jedné straně jako prostý čtenář nemám důvěru. Závěr: víme málo skutečných faktů, dokonce ani to, jestli vůbec existují a myslím si proto, že odsoudit člověka na 28 let kriminálu, za těchto okolností není správné. Možnost justičního omylu vidím silnou.

6 0
možnosti
Foto

No tak vida. Chybka zřejmě bude na straně hostitelů.....

5 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 1
možnosti

Celá ta prudce vtipná konstrukce má jednu podstatnou vadu. Pokud by Kramny skutečně zabil svou rodinu, verzi s otravou a trávicími obtížemi, by vymyslel právě proto, že Egypt je takovými otravami vyhlášený. Že se tam dějí další otravy, proto v kontextu nic neznamená.

5 0
možnosti
Foto

Dobrý den, Kramný byl odsouzen nikoliv za otravu, ale za vraždu el. proudem.Jeho obhajoba byla taková, že on nic svým holkám neudělal...Zbytek je jen mediální výplod

3 0
možnosti

Děkuji za článek, jsem téhož názoru od samého počátku.

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS